Naisille tarkoitettu aikuisviihde villitsee myös miehen

Nica Noelle on luonut uuden, romanttisemman aikuisviihdegenren.

Tarvitsevatko naiset naisille suunnattua aikuisviihdettä? Aiemmin stripparina toiminut NicaNoelle uskoo niin: hän on luonut uuden, romanttisemman aikuisviihdegenren.

Daily Mailin mukaan naiset suorastaan jonottavat päästäkseen katsomaan vietteleviä katseita, tukahdutettua intohimoa ja pehmeitä rakasteluotoksia sisältäviä elokuvia.

ABC-televisioyhtiön mukaan Noelle on tehnyt "tyypillisestä aikuisviihteestä taidetta".

– Moni nainen on tullut siihen lopputulokseen, ettei pidä aikuisviihteestä. Vain siksi, ettei tarjolla ollut mitään, mikä sopisi naisen kokemukseen erotiikasta. Ainoa aikuisviihde, jota olin katsonut, oli intohimotonta. Kukaan ei voinut ymmärtää, miksi videon ihmiset harrastivat seksiä, Noelle toteaa kokemuksistaan.

Miehetkin katsovat

Miespuoliset aikuisviihteentekijät vastustivat Noellen ideaa naisille suunnatuista elokuvista ja väittivät, ettei idea toimisi. Tästä huolimatta myös moni mies on viehättynyt naisille suunnatusta aikuisviihteestä.

– Miehet kirjoittavat minulle ja kertovat, etteivät uskoneet pitävänsä aikuisviihteestä ennen kuin alkoivat katsoa elokuviani, Noelle sanoo.

Robert Weiss The Sexual Recovery -instituutista uskoo, että miehet ja naiset näkevät seksin eri tavalla. Moni mies ei ole kiinnostunut aloitteen tekemisestä tai eroottisen tilanteen lopusta.

– Miehet ovat yleensä naista visuaalisempia ja viehättyvät esimerkiksi kehon eri osista. Naiset katsovat kokonaiskuvaa. Kun nainen näkee seksikkään miehen, hän ajattelee, millaista tämän kanssa olisi olla. Hän katsoo tätä suhteen näkökulmasta, Weiss kuvaa.


AVA

Lähde: Daily Mail

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat