Naiset innostuivat pettäjäsivustosta: Kävijäpiikki joulun pyhinä

Pettäjäsivustona tutuksi tullut Victoria Milan -treffisivustolla kävi joulun pyhien aikana ennätysmäärä ihmisiä. Myös palvelun käyttäjäprofiili on muuttunut. Aiemmin miesten suosiossa ollutta sivustoa käyttää nyt yhä useammin nainen.

Victoria Milan on treffisivusto parisuhteessa eläville. Lokakuussa Suomen markkinoille avattu sivusto on kerännyt lyhyessä ajassa 70 000 jäsentä.

– Suosio kertoo siitä, että tällaiselle palvelulle oli markkinarako. Suomalaiset ovat rehellistä kansaa kaikissa asioissa, Victoria Milanin maajohtaja Timo Uusi-Kerttula kertoi joulukuun alussa Helmelle.

Rehellisyydellä Uusi-Kerttula viittaa sivuston pelisääntöihin. Victoria Milanissa perheellisenkään ei tarvitse peitellä taustaansa, ja käyttäjät tietävät, mihin ovat ryhtymässä.

Kävijäpiikki joulun pyhinä

Joulun pyhät merkitsivät palvelulle varsinaista kävijäpiikkiä. Perjantain ja tiistaiaamun välillä sivustolla kävi kaksi miljoona kävijää. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Sanomalehti Karjalainen.

– Kun käyttäjämme käyvät sivuilla keskimäärin kerran päivässä, joulun pyhien aikaan kävijät tulivat sivuille keskimäärin kymmenen kertaa päivässä, Uusi-Kerttula sanoo.

Uusi-Kerttula uskoo, että ylimääräinen vapaa-aika on syy palvelun suosiolle. Parisuhteen ongelmat voivat korostua loma-aikaan.

– Ihmiset menevät nettiin, jos parisuhteessa on heikompi tilanne, eikä oman kumppanin kanssa pysty juttelemaan asioista. Kumppanille on helppo sanoa, että menee hoitamaan vaikka vähän työasioita, Uusi-Kerttula kertoo.

Naiset löysivät palvelun

Myös palvelun käyttäjäprofiili on muuttunut. Uusi-Kerttulan mukaan kävijöistä 45 prosenttia on nykyään naisia, kun vielä vähän aikaa sitten palveluun kirjautuneista naisia oli vain 30 prosenttia. Maajohtaja uskoo, että asiaan on vaikuttanut julkisuus naistenlehdissä.

– Miehet innostuvat tällaisista palveluista muutenkin ensimmäisenä. Julkisuus on kuitenkin houkuttanut myös naisia mukaan, Uusi-Kerttula sanoo.

Uusi-Kerttula uskoo, että Victoria Milanin käyttäjämäärät ovat nousseet merkittävästi viimeisestä mittauksesta, jolloin palveluun oli kirjautunut 70 000 ihmistä. Maajohtaja sanoo, että kävijämäärien kasvu otetaan huomioon tulevaisuudessa.

– Kun jäsenmäärä alkaa olla kova, on käyttäjille tarjottava myös oheispalveluita. Täytyyhän ihmisillä olla myös mahdollisuus tavata toisiaan jossain, Uusi-Kerttula vihjaa.

Yksityisetsivä puolison perään

Pettämisestä on netin myötä tullut entistä helpompaa. , että myös yksityisetsivän palkkaaminen kumppanin puuhia tarkkailemaan on yhä yleisempää.

– Puolet toimeksiannoistani tulee yksityisiltä, ja heistä suurin osa epäilee puolisoaan uskottomuudesta, yli parikymmentä vuotta alalla työskennellyt Matti Kauranen kertoo.

Tyypillisesti yksityisetsivän puolisonsa kannoille palkkaavat ovat noin 30–50-vuotiaita tavallisia ihmisiä. Miehet ja naiset palkkaavat yksityisetsivän yhtä usein. Useimmiten huoli on kuitenkin turha.

– Suurin osa epäilyistä on aiheettomia, Kauranen sanoo.


AVA

Teksti: Maarit Rasi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja