Naiset antavat miehille viisi helppoa vinkkiä – näin virität kumppanisi "sille tuulelle"

Ota seuraavat vinkit käyttöön, jos tavoitteenasi on saada naisesi seksihalut syttymään. Varoitus, saatat yllättyä positiivisesti!

Mies, jos mielesi tekee seksiä useammin kuin kumppanisi, se ei ole sinun syysi. Tutkimukset nimittäin osoittavat, että miehet omaavat paremmat seksihalut kuin naiset. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että naiset eivät olisi lainkaan kiinnostuneita seksistä – he tarvitsevat vain hieman enemmän aikaa päästäkseen ”sille tuulelle”. Nyt jos aloit pohtia, miten tämä oikein onnistuu, jatka lukemista.

Intiimituotteita myyvän Eden Fantasy -nettisivuston tekemän selvityksen mukaan tämä käy helpommin kuin ehkä odotit. Seuraavat vinkit on koottu kyselyyn osallistuneiden naisten vastauksista. 

1. Paluu perusasioihin

Älä vähättele koskettelun ja huomionosoitusten voimaa, sillä peräti 75 prosenttia naisvastaajista paljasti niinkin yksinkertaisen asian kuin suutelun saavan heidät romanttiselle tuulelle. Samaan aikaan peräti 61 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että jo pelkkä halaus voi riittää saamaan heidät sille tuulelle. Nämä eivät ole vain fyysisiä keinoja herätellä tunteita, vaan ne lisäävät myös intiimiyttä välillenne.

2. Yllätä hänet romanttisella illallisella

Lähes puolet vastaajista mainitsi yhteisen tekemisen, kuten romanttisen illallisen, olevan tie vällyjen väliin. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että yhteinen tekeminen tuottaa positiivisia tunteita, mutta myös vahvistaa välillänne olevaa sidettä. Aina ei tarvitse lähteä ravintolaan, sillä illallisen laittaminen ihan kotioloissakin kertoo naiselle paljon tunteistasi ja siitä, että olet valmis näkemään vaivaa hänen eteensä. Ja tämä, jos mikä, auttaa jatkamaan iltaa makuuhuoneen puolelle.

3. Puhu tuhmia

Aina pitkiä illallisia ei tarvita, sillä jo pelkät sanat voivat saada naisen kiihottumaan. Kolmasosa vastaajista paljasti oikeiden sanojen virittävän heidät helposti tunnelmaan. Kaikki naiset eivät kiihotu pornoelokuvien ronskista kielestä, vaan pyri ottamaan etukäteen selvää siitä, mistä sanoista kumppanisi oikein syttyy.

4. Ota seksivälineet kehiin

Jos kumppanisi ei tunnu muuten kiinnostuvan seksistä, seksilelujen esiin ottaminen voi muuttaa hänen mielensä. Lähes kolmasosa kyselyyn vastaajista oli nimittäin sitä mieltä, että oikean seksilelun esiin ottaminen oikealla hetkellä voi olla avain onnelliseen loppuun.


5. Saa hänet tuntemaan olonsa seksikkääksi

Jo aiemmat tutkimukset osoittavat, että seksikkäät alusasut ovat salaisuus, joilla seksielämä pysyy viriilinä vuodesta toiseen. Sinun ei kuitenkaan tulisi soimata kumppanisi mukavia puuvillaisia alushousuja, vaan ottaa kehut käyttöön silloin, kun hän itse päättää pukea päälleen jotain hieman pitsisempää ja paljastavampaa. Noin 25 prosenttia naisvastaajista kertoi nimittäin seksikkäiden alusvaatteiden saavan heidät helposti sille tuulelle.

***

1:30

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja