Naisen paras ystävä!

Muistatko Sinkkuelämää-sarjasta sen jakson, jossa Charlottella oli niin hauskaa Rabbit-nimisen (rabbit = jänis) hieromasauvansa kanssa, että hän torjui kaikki ystäviensä kutsut ja hautautui kotiinsa nautiskelemaan itsestään pupunsa kanssa? Sauvan kyljessä oli pieni jäniksen muotoinen klitoriskiihotin, josta sauva sai nimensä.

Nyt Rabbit-sauva on myös Helmi-kaupassa! Kyseessä on todella monipuolinen hieromasauva, joka on suunniteltu nimenomaan naisen yksityisiä hetkiä varten. Sauva mukautuu omaan tunnelmaasi ja kiemurtelee, sykkii ja tärisee sen mukaan, mitä juuri tänään siltä haluat. Sauvan varsiosassa on helmiä (tietenkin!), jotka värisevät ja lisäävät sauvan tuomaa nautintoa. Kahteen suuntaan pyörivä sauvan kärkiosa ja kaksi eri värinätehoa takaavat sinullekin unohtumattoman nautinnon!

Silloin, kun takuuvarmasti haluat orgasmin – Rabbit on sinunkin paras ystäväsi.

Klassikko

Söpö ja kurvikas Kaalimato on kasvanut aikuiseksi. Se on treenannut ahkerasti ja siitä on tullut paljon voimakkaampi, parempi ja kauniimpi. Tehokas G3-moottori saa veikeän Kaalimadon kiemurtelemaan uusilla rytmeillä ja entistä vastustamattomammilla tavoilla.

Aikuistuneen Kaalimadon vartalon kurvit ovat miellyttävästi hieman pyöristyneet. G-pisteesi löytävä nenänpää on monta kokemusta rikkaampi ja siksi niin taitava. Kaalimato on säilyttänyt kaikki hyväksi todetut ominaisuutensa, kuten silikonisen (100%) pintansa, hiljaisen äänensä, raikkaan värinsä ja söpön ilmeensä.

Vaihtoehto yhdenillanjutulle

Jos yhdenillanjutut eivät ennen ole olleet mieleesi, tilanne voi muuttua. Helmi-kauppa tarjoaa taatusti turvallisen ja takuuvarman seksikumppanin, jolle ei tarvitse aamulla selitellä yhtään mitään.

Helmi-kaupan kovamuovisauva on hieromasauva, jossa on niin voimakas vibraattori, että se sopii myös klitoriskiihottimeksi.Ensikertalaiselle

Jos olet hankkimassa aivan ensimmäistä hieromasauvaasi, kannattaa hankkia miellyttävästä materiaalista tehty sauva. Tämä on yhä useamman naisen suosikki.

Leikkisälle

Mitä jos laittaisikin klitoriskiihottimen hameesi alle ja antaisit kaukosäätimen miehellesi? Tämä onnistuu perhosenmuotoisen motorisoidun klitoriskiihottimen avulla.

G-piste

Ymmärrys ja tieto naisen rakenteesta, klitoriksesta ja orgasmista lisääntyy koko ajan. Annoitpa nautinnon lähteellesi nimen G-piste tai klitoris, se löytyy joka tapauksessa emättimesi yläreunasta, ja Helmi-kaupan uudet dildot on suunniteltu löytämään juuri se oikea kohta!

Käsilaukkuun

Katseen kestävä Krypton on niin pieni, tyylikäs ja silti niin tehokas, että se tekee mieli ottaa myös matkalle mukaan!

Ilopillerille

Vastustamattoman vaaleanpunainen, pikku G-pisteen etsijä Vattumaan Veera tuo makeaa mieltä ja nostattaa hymyn huulillesi. Pienen kokonsa ansiosta se kulkee mukanasi minne menetkin ja tyydyttää sinut hiljaisella ja varmalla otteellaan.

Tehokas vibraattori on helposti säädeltävissä plus- ja miinuspainikkeilla. Pluspainiketta kevyesti painamalla saat erivahvuisia värinöitä. Kun olet saavuttanut maksimivoimakkuuden, yksi painallus pluspainikkeesta saa pikkumadon tärisemään erilaisilla pulssoivilla rytmeillä, ja saa sinutkin kiemurtelemaan mukana.

Lue myös:

    Uusimmat