Naisen nautinto uudelle tasolle – oletko jo testannut tämän suuseksikikan?

Sivuttaisen suuseksiniksin luvataan mullistavan naisen nautinnon.

Suuseksi on monella naiselle varmin keino saada orgasmi, joten sen antamiseen kannattaa panostaa. Men's Health -sivusto kehottaa testaamaan vaihtelun vuoksi Kivin-metodiksi kutsuttua kikkaa eli käytännössä suuseksiä sivuttain.

– En ollut tietoinen, että sillä on nimi, mutta olen määrännyt sitä pariskunta-asiakkailleni, jotka ovat pitkään etsineet tapoja piristää seksielämäänsä, toteaa psykologi ja seksiterapeutti Holly Richmond.

Näin se käy

Kivin-metodi toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan niin, että suuseksiä vastaanottava nainen on selällään, ja suuseksiä antava on puolestaan poikittain. Richmond suosittelee kokeilemaan kumpaakin suuntaa, sillä useimmat naiset ovat herkempiä klitoriksen toiselta puolelta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Poikittain maatessa suuseksiä antavan kieli osuu niin klitorikseen kuin klitoriksen huppuunkin. Samalla asento tarjoaa sopivaa painetta välilihalle.

"Jos liikutat sormeasi..."

Pleasure Mechanics -podcastin Kivin-metodiin keskittyvässä jaksossa puhuttiin kielen edestakaisin kulkevan liikkeen puolesta. Lisäksi jaksossa suositeltiin keskisormen asettamista välilihalle.

– Sormesi ei liiku lainkaan. Se pysyy paikallaan, koska jos liikutat sormeasi, saatat liikuttaa hänen keskittymisensa klitoriksen hupusta välilhalle, jaksossa todettiin.

Ajatuksena on, että jos kielitekniikka on kohdillaan, mies tuntee sormellaan orgasmia edeltäviä supistuksia välilihan alueella. Tärkeää on tällöin lukea naisen vartaloa, jotta kielen osaa pitää juuri oikeassa paikassa. Ja lopettaa ei saa! Ei, vaikka nainen saisi orgasmin. Orgasmin jälkeinen stimulaatio voi nimittäin olla erittäin antoisaa.

– Se, mistä pidän tässä asennossa, on se, että se on uusi monille pariskunnille ja tuo uusia tuntemuksia suuseksiin, sanoo Richmond.

Muista myös "mahtavan seksin salaisuus"

Vaikka useimmat naiset asiantuntijan mukaan nauttivat tästä asennosta, on hyvä muistaa, että jokainen nainen klitoriksineen on ainutlaatuinen, ja joillekin asento voi tuntua epämukavalta.

– Avoin kommunikaatio on mahtavan seksin salaisuus, valitsettepa sitten minkä asennon hyvänsä, Richmond muistuttaa.

Artikkeli on uusinta viime vuodelta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja