Mainos

Naisen kirjeellä tärkeä muistutus – osoittaa tekstinsä kaikille "hyville äideille"

Naisen kirjoittama kirje muistuttaa meitä jokaista siitä, miksi tuomitseminen ei kannata. Vanhemmuudessa ei ole olemassa vääriä tapoja, on vain oikeita.

Äiti Ashle Potter kirjoitti ylistävän kirjeen kaikille äideille riippumatta siitä, mihin valintoihin ja ratkaisuihin he ovat vanhempana päätyneet.

Nainen aloittaa kirjeen ylistämällä äitejä, jotka imettävät lapsiaan. Hän kuvaa imetystä parhaaksi lahjaksi, jonka he voivat lapselleen antaa. Tämän jälkeen hän kehuu äitejä, jotka ruokkivat lapsiaan yhdellä tieteen ihmeellisimmistä tuotoksista; äidinmaidonkorvikkeella. Myös he ovat hyviä äitejä.

"Me kaikki olemme kokeneet sen"

Hyviä äitejä ovat ne, jotka käyttävät kestovaippoja, mutta myös ne, jotka valitsevat kertakäyttöiset ratkaisut.

– Äideille, jotka jäävät kotiin: Voin kuvitella, että se ei ole helppoa, mutta vietät nämä kallisarvoiset vuodet yhdessä lapsesi kanssa, ja sen täytyy olla ihmeellistä. Olet hyvä äiti.

– Äideille, jotka tekevät töitä: On ihmeellistä, että sitoudut uraasi, olet positiivinen roolimalli lapsellesi niin monella tapaa. Se on fantastista. Olet hyvä äiti, Potter kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Äidit, jotka valmistavat lapsilleen itse ruoat alusta loppuun, opettavat lapselleen terveitä elämäntapoja jo pienestä pitäen. Nainen kuitenkin muistuttaa, että myös autokaistalta kiireen ja väsymyksen vuoksi perheensä ruoat hakeneet äidit ovat hyviä äitejä. He eivät jättäneet lapsiaan nälkään. 

– Äideille, joiden lapset istuvat hiljaa ja noudattavat käytöstapoja hienossa ravintolassa. Hienoa, se vaatii paljon kuria olla lasten kanssa paikoissa, joissa he eivät voi juosta ympäriinsä. Olet hyvä äiti.

Hyviä äitejä ovat kuitenkin myös ne äidit, joiden lapset tuntuvat menettävän järkensä aina kaikkein noloimmassa paikassa. Potter muistuttaa, että tuomitseminen ei kannata. Me kaikki olemme kokeneet sen joskus. 

Imetys on yksi äitien kiistan aihe, mutta miksi? 

0:55

Lähde. Facebook 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.