Mainos

Naisen hulvaton valitus vahaliuskoista: ”Bikinirajani oli kuin tanssilattia aamukolmelta”

Treffeille valmistautumassa olleen naisen bikinivahaus ei mennyt ihan putkeen. Pystytkö samaistumaan tämän naisen tuskaan? 

Facebookissa kokemuksestaan avautunut nainen aloittaa osoittamalla kirjoituksensa kauneustuotteita valmistavalle yritykselle ja toteamalla, että heidän valmistamansa vahaliuskat ovat kenties maailman huonoimpia.

Samalla hän luettelee myös joukon aineita, jotka toimivat taatusti paljon paremmin kuin kyseiset liuskat. Näitä ovat naisen mukaan muun muassa mehiläisvaha, kynttilävaha, vahaliidut ja Paris Hiltonin tähdittämä elokuva House of Wax.

Tämän jälkeen Hannah Scorer kehottaa ottamaan hyvän asennon, sillä tarina on vasta alkamassa.

– Viime yönä päätin kokeilla vahaliuskojanne bikinirajaani. Pystyt ehkä jo tuntemaan poltteen, mutta se on silkkisen ihon arvoista, eikö vain? Joten, noudatin käyttöohjeita. Vaikka eihän se ole rakettitiedettä, mutta parasta pelata varman päälle, vai mitä? nainen kertoo.

– Niinpä lämmitin liuskat pakkauksen ohjeiden mukaisesti, painoin sen kiinni ja kestin lyhyen, synnytyskipuihin verrattavan kivun, jonka (liuskojen) poisvetäminen aiheutti. Katsoin alas ja olin valmiina ihailemaan persikkaista, rantakuntoista sisäreittäni.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Alas vilkaisu tuotti kuitenkin aivan erilaisen lopputuloksen kuin mitä nainen oli odottanut. Sen sijaan, että karvat olisivat tarttuneet lupausten mukaisesti vahaliuskaan, karvat olivat edelleen paikoillaan. Mutta sillä erotuksella, että nyt niitä peitti paksu vahamainen kerros.

– Bikinirajani oli kuin tanssilattia erittäin suositulla klubilla aamukolmelta, nainen kuvailee tahmaista lopputulosta.

"Alapääni näytti vaaleanpunaiselta pandanpoikaselta"

Alkupaniikin jälkeen nainen kuitenkin muisti, että pakkauksen mukana oli tullut pyyhkeitä, jotka lupasivat poistaa vahan iholta helposti.

– Sen sijaan, että ne olisivat pelastaneet ihoni, pyyhkeet jäivätkin kiinni, repeytyivät ja pysyivät lujasti kiinni vahatussa, pörröisessä ihossani, aivan kuin valkoiset antautumisesta kertovat liput.

Tilanne olisi ollut paha milloin tahansa, mutta erityisen paha se oli juuri nyt, sillä Scorer oli valmistautumassa treffeille. Koska tilanne oli mikä oli, nainen päätti kokeilla suihkua. Sen lisäksi, että vaha ja alapäästä roikkuvat paperit aiheuttivat kastuessaan melkoisen sotkun, hän päätti kokeilla ajelun viemistä loppuun vanhanaikaisella terällä. Vaha hidasti kuitenkin edelleen naisen epätoivoista taistelua karvoja vastaan.

Lopulta terän vaihto ja erikoistilanteiden varalle ostetut kalliit öljyt pelastivat tilanteen.

– Sain hoidettua homman, jota vahaliuskat eivät todellisuudessa edes aloittaneet. Alapääni näytti vaaleanpunaiselta pandanpoikaselta, mutta ainakin karvat olivat poissa, nainen toteaa.

Tarinansa epätoivoisesta tilanteesta kerrottuaan nainen pyytää yritystä poistamaan vahaliuskat myynnistä välittömästi ja antamaan ne rakennusteollisuuden käyttöön sementin korvaajaksi.

Lähde: GoodtoKnow

***

2:18

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.