Naisen arkinen kulhopulma keräsi Twitter-kansan huomion – "Olen yrittänyt saada ongelmaa ratkaistuksi kaksi päivää, enkä voi nyt luovuttaa"

Näin irrotat helposti kaksi jumiin jäänyttä mukia toisistaan 0:47
KATSO KÄTEVÄ NIKSI VIDEOLTA: Näin irrotat jumiin jääneet kupit toisistaan!

Twitterissä seurattiin kesäkuussa naisen yritystä irrottaa kaksi toisiinsa jumiin jäänyttä kulhoa, kertoo Today-sivusto.

6. kesäkuuta New Yorkissa asuva Twitter-käyttäjä Chi Nguyễn  tviittasi avunpyynnön: kaksi keraamista kulhoa olivat juuttuneet toisiinsa kiinni, kun hän tiskasi astioita.

– Twitter, tarvitsen apuasi. Onnistuin jumittamaan kaksi keraamista kulhoa toisiinsa ja nyt en saa niitä irti, hän selittää. 

– Miten pienempi irrotetaan ilman, että molemmat menevät säpäleiksi? Ja miksikö olen uppoutunut tähän ongelmaan? Koska olen yrittänyt saada ongelmaa ratkaistuksi kaksi päivää, enkä voi nyt luovuttaa.

Nainen kertoo kokeilleensa muun muassa hammastikkuja, monitoimiöljyä ja aggressiivista ravistamista, mutta mikään ei auttanut.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pulmatilanne kiinnitti monen Twitter-käyttäjän huomion: Nguyễnin julkaisusta on tykätty yli 231 000 kertaa ja sitä on tviitattu uudelleen yli 23 000 kertaa. Moni kommentoija myös tarjosi naiselle neuvojaan.

Viimein hän onnistui

Muutamaa päivää myöhemmin Nguyễn julisti lopulta innoissaan, että hän oli onnistunut viimein irrottamaan kulhot toisistaan.

– Uskomatonta, me onnistuimme!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tämän jälkeen hän julkaisi toisen tviitin, jossa paljasti, miten kulhot lopulta saatiin irrotettua toisistaan: kulhojen irtoamista edeltäneiden 20 tunnin aikana hän oli jättänyt kulhot joksikin aikaa ylösalaisin pyyhkeen päälle, käyttänyt imukuppia ja paukuttanut kulhoja mattoa vasten. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Today kyseli kahdelta asiantuntijalta syitä sille, miksi kulhot juuttuivat toisiinsa niin tiukasti. Fysiikan ja tähtitieteen professori James Kakalios Minnesotan yliopistosta ja Chad Orzel apulaisprofessori fysiikan ja tähtitieteen laitokselta Union Collegesta uskovat molemmat, että osana ongelmaa saattoi olla joko kitka tai veden aiheuttama pintajännitys. Jutun alusta löytyvältä videolta näet kätevän niksin kahden toisiinsa kiinnittyneen mukin irrottamiseksi toisistaan!

Lue myös:

    Uusimmat