Jade leikkasi sitruunan, mutta hämmentyi pian kovasti: "Selittäkää minulle, mitä tapahtui"

Korttitemppu: Kadonnut patakymppi 3:17
KATSO MYÖS: Taikuri tekee taikatempun – pysytkö perässä?

Video ravintolan keittiöstä aiheuttaa hämmennystä.

Today-sivusto kertoo 18-vuotiaasta Jade Gonzalesista, joka taannoin työskenteli tapansa mukaan äitinsä ravintolassa Arizonan Phoenixissä, kun jotain kummallista tapahtui. 

Jade julkaisi valvontakameran videon tapahtuneesta TikTok-tilillään, jossa se on kerännyt miljoonia katselukertoja. Today-sivustolle antamassaan haastattelussa Jade kertoo tilanteen saaneen alkunsa, kun vakioasiakas toivoi sitruunaa annokseensa.

Jade kertoo toimineensa normaalisti: pesseen kätensä, ottaneensa sitruunan, laittaneensa puolikkaan siitä sivuun ja leikkaneensa toisen puolen. Kun Jade kääntyi hetkeksi nappaamaan pussin, johon laittaa kahtia leikatun puolikkaan sitruunan, hän havaitsi, että hänen leikkaamaksi luulleensa sitruunan puolikas olikin vielä kasassa.

Mitä sinun mielestäsi videolla tapahtuu? Juttu jatkuu videon alla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Muistan kyllä leikanneeni loppuun asti"

Valvontakameran videolla todella näkyy, kuinka Jade ottaa sitruunan ja leikkaa sen puoliksi. Tämän jälkeen hän näyttäisi leikkaavan toisen puolikkaan neljäsosiksi, jonka jälkeen hän menee muutaman askeleen kauemmaksi.

Kun Jade nostaa "leikatun" sitruunan puolikkaan pieneen muovipussiin, hänen reaktionsa on selvästi hämmentynyt. Videolla näkyy, kuinka Jade nostaa sitruunapussia ihmetelläkseen edelleen kasassa olevaa hedelmää.

– Muistan kyllä leikanneeni sen loppuun asti. Tunnen, kun veitsi leikkaa ja se osuu pöytään. Joten olen 99,9-prosenttisen varma, että leikkasin sen kokonaan, Jade vakuuttaa Todayn haastattelussa.

Tiesitkö? Tämä niksi helpottaa sitruunan raastamista. Juttu jatkuu videon alla.

"Näette minun leikkaavan sen"

Jaden mukaan paikalla olivat hän itse, hänen äitinsä ja tätinsä sekä ravintolan kokki. Nuori nainen vakuuttaa, ettei kukaan vaihtanut sitruunaa, eikä kukaan heistä osaa käyttää videon editointiohjelmia – eikä videomanipulaatioon olisi ollut aikaakaan. Kun Jade vei sitruunan asiakkaalle ja kertoi tapahtuneesta, tämä kehotti tarkistamaan kameran tallenteen. Tapahtuneesta videon katseluun oli vain muutamia minuutteja.

– Videolla näette, kuinka nappaan sitruunan, eikö? Leikkaan sen puoliksi, ja sitten leikkaan [puolikkaan] uudelleen puoliksi, eikö? Näette minun leikkaavan sen, Jade sanoo videollaan.

– Selittäkää joku minulle, mitä tapahtui. Koska minun pitää tietää, hän sanoo videon lopuksi.

Jade itse uskoo, että kyseessä oli niin sanottu "virhe Matrixissa".

"Todellakin näin"

TikTokissa Jaden videota on katsottu jo 3,2 miljoonaa kertaa, ja useat katselijat ovat vakuuttuneita siitä, että jotain perin kummallista todella tapahtui. Moni vakuuttaa nähneensä videolla sitruunan liikkuvan. Video on kerännyt liki 13 000 kommenttia.

– Minä todellakin näin sitruunan kasaavan itsensä, eräs kommentoija tulkitsi näkemäänsä.

– Jos minulla vain olisi tämän tyyppisiä todisteita joka kerta, kun jotain tällaista tapahtuu minulle. Ihmiset luulevat minun olevan hullu, kommentoi yksi turhautunut.

– Sitruuna kirjaimellisesti liikkui ja kasasi itsensä uudelleen, totesi somevaikuttaja Elyse Meyers.

Jotkut kommentoijat uskovat, ettei Jade vain leikannut sitruunaa kunnolla.

– En usko, että leikkasit sitä loppuun asti, ja pieni osa pohjasta oli vielä ehjä, arveli yksi.

– Et vain leikannut sitä kunnolla loppuun asti, joten kun "tarkastelit" sitä, se näytti kokonaiselta toiselta puolelta. Huomaa, kuinka helposti "leikkasit" sen toisella kerralla, totesi toinen epäilevä.

Jade vakuuttaa leikanneensa sitruunan kokonaan ja muistuttaa, että hänen käyttämänsä veitsi on todella terävä ja tehokas.

Tiesitkö? Näin saat sitruunasta enemmän mehua:

Näin saat sitruunasta mehut ulos helposti! 1:18
Helpoilla nikseillä saat sitruunasta enemmän mehua irti.

Lue myös:

    Uusimmat