Mainos

Naisen älytön tempaus myöhästytti lennon lähtöä 7 tunnilla – halusi välittömästi avioeron miehestään

Nainen halusi ulos kiitoradalla seisseestä koneesta, sillä ei ollut "matkustustuulella".

Tarina ei kerro, mikä sai naisen yllättäen päättämään, että hän halusi juuri kyseisellä hetkellä avioeron miehestään. Mitä ilmeisemmin selityksen on kuitenkin täytynyt olla vakava.

Lentokoneen oli tarkoitus lentää Moskovasta Venäjän itärannikon kaupunkiin Vladivostokiin, kun matkustamossa istunut nainen päätti haluavansa ulos koneesta.

Yksi lennolla olleista matkustajista julkaisi Instagramissa kuvan, jossa lennon noin 500 matkustajaa joutuivat poistumaan koneesta naisen tempauksen vuoksi.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Rossiya Airlinen kone oli tapauksen aikaan kiitoradan päässä valmistautumassa ylösnousuun.

Silminnäkijän mukaan lentoemäntä oli kertonut noin 40-vuotiaan naisen yllättäen sanoneen haluavansa ulos lentokoneesta, jotta voisi mennä ja erota aviomiehestään. Nainen oli hokenut lentoemännälle, ettei ollut ”lentotuulella”.

Lentokoneen henkilökunta yritti suostutella naista jäämään, sillä lentokoneen takaisin palaaminen kiitoradan reunalta kestäisi ajallisesti kauan. Nainen oli kuitenkin pitänyt päänsä.

Naisen lentokoneesta poistumisen takia kaikki matkustajat sekä matkatavarat jouduttiin poistamaan koneesta ja käyttämään uudelleen turvatarkastuksen läpi. Tämän vuoksi lennon lähtö viivästyi seitsemällä tunnilla.

Ymmärrettävästi matkustajat eivät olleet tempauksesta mielissään ja useampi matkustaja purkikin suuttumustaan julkaisemalla kuvia ja videota tapauksesta sosiaalisessa mediassa.


Lähde: RT.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.