Nainen yski tarkoituksella ruoan päälle kaupassa Yhdysvalloissa, kun maata riivaa koronaepidemia – ruokaa roskiin jopa 35 000 dollarin edestä

57:50
Katso koronaepidemian uusimmat käänteet kootusti MTV Uutiset Livestä.

Nainen yski tieten tahtoen elintarvikkeiden päälle ruokakaupassa Pennsylvaniassa Yhdysvalloissa. Kauppa joutuu heittämään ruokaa pois nyt 35 000 dollarin edestä.

Pienessä ruokakaupassa Hanoverin kunnassa Yhdysvaltain Pennsylvaniassa kävi eilen asiakas, joka yski tarkoituksella paistopisteen tuotteiden, lihan ja muiden elintarvikkeiden päälle.

Kaupan henkilökunta sai asiakkaan nopeasti kiinni ja poisti hänet kaupasta. Vahinko oli kuitenkin jo tapahtunut: kaupan henkilökunta kävi naisen ”saastuttamat” tuotteet läpi paikallisen elintarvikevalvojan kanssa ja hävikkiin päädyttiin merkkaamaan ruokaa jopa 35 000 dollarin arvosta.

Tapaus nousi Yhdysvalloissa julkisuuteen, kun kaupan yksi omistajista kirjoitti aiheesta Facebook-kirjoituksen.

– Ruokahävikin määrä saa minut voimaan pahoin. On aina harmillista, kun ruokaa menee hukkaan, mutta se on erityisen häiritsevää näinä aikoina, kun monet ovat huolissaan ruoan riittävyydestä, hän kirjoitti.

Lue uusimmat tiedot koronavirusepidemiasta Suomessa täältä.

Poliisi on tavoittanut naisen, joka saa tällä hetkellä psykiatrista hoitoa. Nainen ei poliisin mukaan todennäköisesti sairasta koronavirusinfektiota, mutta poliisi aikoo varmistaa, että hänet testataan.

Naista vastaan saatetaan nostaa myös syytteitä.

Yhdysvaltain oikeusministeriö kertoi eilen, että ihmisiä, jotka levittävät uutta koronavirusta tahallaan, voidaan syyttää terrorismista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja