Mainos

Nainen yrittää tyhmentää itseään hypnoterapian avulla: "Haluan olla kuin Barbie"

Barbieta ihaileva 38-vuotias Blondie Bennet on vienyt pakkomielteensä niin pitkälle, että pyrkii tyhmentämään itseään hypnoterapian avulla. 

Kalifornialainen Blondie Bennet on muokannut ulkonäköään, jotta hän näyttäisi mahdollisimman paljon ihailemaltaan nukelta –  Barbielta. 

Nyt hän on ulkonäön muokkaamisen lisäksi päättänyt muokata myös sisäistä olemustaan muistuttamaan nukkea mahdollisimman paljon. Hänen mukaansa se tarkoittaa tyhmyyttä, minkä vuoksi hän pyrkii tekemään itsestään "aivottoman" hypnoterapian avulla. . 

– Haluan että ihmiset näkevät minut muovisena, seksikkäänä nukkena ja aivottomuus on yksi osa sitä. 

– Olen tehnyt 20 sessiota päivässä ja koen jo oloni hölmöksi ja sekavaksi jatkuvasti. Vastikään menin hakemaan ystävääni lentokentältä, enkä muistanut pitääkö minun mennä saapuvien vai lähtevien lentojen puolelle. Lisäksi eksyin kolmeksi tunniksi, kun yritin ajaa autolla äitini luokse synnyinkotiini, hän kertoo Barcroft TV:n haastattelussa. 

Vuonna 2012 nimensä Blondieksi muuttanut nainen kertoo ihailleensa Barbieta lapsesta asti. Jo teini-ikäisenä hän valkaisi hiuksensa, pukeutui vaaleanpunaiseen ja jopa ajoi samaa autoa, kuin kuuluisa esikuvansa. 

–Kun ihmiset kysyvät minulta miksi haluan olla Barbie, ihmettelen kysymystä – kuka nyt ei haluaisi olla! Hänen elämänsä on parasta. Hän vain shoppailee ja kaunistautuu, eikä murehdi mistään, hän toteaa.

Lähteet: The Sun, Barcroft TV

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.