Nainen, vinkkaa miehellesi: Nämä ovat avioliiton hyödyt!

Eikö miestä kiinnosta avioliiton auvoisessa satamassa lekottelu tai sinne ylipäätään ajautuminen? Vinkkaa hänelle näistä tutkimustuloksista!

Jos mies on paheiden orja ja huonojen sattumusten uhri, kannattaa hänen löytää itselleen pikapikaa vaimo, neuvoo miestensivusto Menshealth. Nimittäin rinnalla seisova vaimo parantaa miehen elämää monin eri tavoin – ainakin mitä on erilaisiin tutkimuksiin uskominen. Nainen, tartu näihin faktoihin ja vinkkaa miehellesi mitä kaikkia hyviä puolia ukkomiehenä oleminen tuokaan mukanaan!

1. Palkka juoksee ja nousee

Virginia Commonwealth yliopiston teettämän selvityksen mukaan ukkomiehet ansaitsevat 22 prosenttia paremmin, kuin heidän kanssaveljensä, joilla riitti yhtä lailla työkokemusta – mutta heidän vasemmasta nimettömästään ei löytynyt sormusta.

2. Ylennys tulossa

Ukkomiehet tuppaavat saamaan nopeammin ylennyksen ja ovat tehokkaampia kuin sinkkumiehet, selvitti U.S. Navyn vuonna 2005 tehty tutkimus.

3. Poissa hankaluuksista

U.S. Department of Justicen teettämän selvityksen mukaan miespuoliset väkivallan uhrit ovat lähes neljä kertaa todennäköisemmin sinkkumiehiä, kuin ukkomiehiä. Jos mies haluaa siis säästyä mustalta silmältä, kannattaa hänen mennä naimisiin.

4. Sängyssä riittää vipinää

Vuonna 2006 tehty brittiläinen tutkimus lähti selvittämään miesten seksielämän faktoja 38 eri maasta. Kävi ilmi, että jokaisessa maassa ukkomiehet harrastivat enemmän seksiä sinkkutovereihinsa verraten.

5. Pidempi elämä edessä

Laaja suomalaisbrittiläinen tutkimus vahvisti, että pitkä avioliitto pidentää miehen elinikää. Avioerot puolestaan nipistävät elinvuosia. Todennäköisimmin menehtyivät nuorempana ne miehet ja naiset, jotka eivät olleet missään vaiheessa naimisissa tai olivat eronneet useita kertoja. Sinkkuna eläminen on siis suorastaan vaarallista, eikös?

MTV3/Helmi

Lähde: Menshealth.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja