Nainen tylyttää äitejä, jotka vievät lapset kouluun laittautumatta: "Jos 7-vuotiaani voi nähdä, ettette edes yritä, mitä miehenne ajattelevat?"

Facebookissa on herättänyt huomiota erään äidin tekemä julkaisu, jossa hän käskee muita äitejä panostamaan ulkonäköönsä, kun nämä vievät lapsensa kouluun.

Lapsiperheissä aamut voivat olla ajoittain todella kiireisiä ja stressaavia, eikä aikaa jää välttämättä itsensä laittamiseen, kun lapset yrittää saada aamupalan jälkeen vaatteet päällä ulos ovesta. Erään äidin mukaan näin ei kuitenkaan pitäisi olla.

Sanctimommy-blogi jakoi Facebook-sivuilleen kirjoituksen, jossa tuntemattomaksi jäävä äiti pyytää muita äitejä edes "yrittämään" hiukan ulkonäkönsä kanssa.

Hän arvostelee julkaisussa muun muassa muiden äitien rotan pesiltä näyttäviä hiuksia sekä haisevaa hengitystä.

Miltä vanhemmat näyttäisivät, jos lapset saavat pukea heidät töihin? Katso alla olevalta videolta! (Artikkeli jatkuu videon alla.)

2:03

"Uskon, että haistan aamuhengityksen tulevan näistä autoista"


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Teidän, että tämä lietsoo joitakin vihaajia, mutta ihan sama. Anteeksi, jos tämä osuu lähelle, nainen aloittaa julkaisunsa.

– Naiset, vaikka ette nouse autostanne jättäessä lapsenne, voisitteko yrittää hiukan, kiitos. Katselen ympärilleni, kun kävelen tyttäreni kanssa koulun etuovelle, ja kaikki, mitä näemme, on rotanpesähiuksia, ei meikkiä, silmäpusseja näkyvillä missä tahansa ja en ole sataprosenttisen varma, mutta uskon, että haistan aamuhengityksen tulevan näistä autoista, hän jatkaa.

– Tyttäreni sanoi minulle, että "äiti, olet niin kaunis. Ystävieni äidit näyttävät kaikki niin vanhoilta. Olen niin ylpeä sinusta ja että sinä olet äitini". Oikeasti, jos seitsemänvuotiaani voi nähdä, ettette edes yritä, mitä miehenne ajattelevat?

"Miksi ihmiset valehtelevat asioista, joita heidän lapsensa sanoivat?"

Sanctimommyn Facebook-sivuilla naisen kirjoitus on tuomittu täysin. Julkaisu on kerännyt jo yli tuhat kommenttia, joissa lähinnä suhtaudutaan naisen tekstiin sarkastisesti.

– Mieheni ajattelee, että "kiitos vaimoni, että veit lapsen kouluun, ettei minun tarvitse?", eräs kommentoi julkaisuun.

– Tänään 4-vuotiaani kysyi minulta, ”äiti, miksi ihmiset menevät nettiin ja valehtelevat asioista, joita heidän lapsensa sanoivat? Eivätkö he ymmärrä, etteivät lapset puhu vaikeilla lauserakenteilla, joita he haluavat meidän uskovan?” Olin niin ylpeä hänestä, toinen kirjoittaa sarkastiseen sävyyn.

– Joinakin päivinä mieheni katsoo minua ja sanoo, "hitto, miksi näytät niin hyvältä tänään?" Ja vastaan: "Kävin suihkussa". Asettakaa odotukset matalalle naiset, ja ei vaadita paljoa vaikutuksen tekemiseen, kolmas sanoo.

Lähteet: Facebook, The Sun, Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja