Mainos

Nainen tuijotti puhelintaan ja käveli suoraan robottiparkkiin – kauhunhetket tallentuivat videolle

Kiinalaisen sairaalan robottiparkkihallissa sattui onnettomuus, jossa puhelintaan tuijottanut nainen loukkaantui lievästi.

Kiinasta on levinnyt karu video, jossa nainen kävelee puhelintaan katsoen suoraan robottiparkkiin ja lopulta katumaasturi törmää häneen. Naisen nilkat jäivät Peugeotin renkaiden alle, jonka seurauksena hän kärsi vähäisiä vammoja.

Tapaus sattui 6. joulukuuta Jiangsu Provincial sairaalan luona. Videolla pitkään takkiin pukeutunut nainen kävelee puhelintaan katsoen suoraan parkkiin sisään, joutuu hissillä alakerrokseen ja lopulta auton törmäyksen uhriksi.

Naisen epäillään yrittäneen oikaista parkkihallin läpi matkalla sairaalaan. Vartijan kerrotaan painaneen heti hälytysnappia, kun hän huomasi tapahtuneen. Itse parkkihallissa ei havaittu mitään tapahtuneeseen johtanutta vikaa.

– Sairaala tarjosi muutaman päivän ajan ilmaista pysäköintiä, joka houkutteli paljon ihmisiä pysäköimään autonsa sinne. Meillä on vain kaksi vartijaa paikalla, ja uskomme, että henkilökunnan vähäisyyden takia onnettomuus pääsi sattumaan, parkkihallin edustaja kertoo The Daily Mailin mukaan.

Jiangsu Provincial sairaalan robottiparkkipaikalla on jopa 1180 parkkipaikkaa. Automatisaation ansiosta 18 autoa voi lähteä ja tulla sisään yhden minuutin aikana.

***

4:12

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.