Nainen saneli puhelinnumeronsa ääneen kaupan kuittia varten – sai pian kylmäävän viestin: "Kuulin, kun annoit numerosi..."

Allyson Messier antoi kaupassa myyjälle puhelinnumeronsa, mutta saikin pian yhteydenoton täysin tuntemattomalta mieheltä.

Nimimerkkä Ally Hope käyttävä Allyson Messier kertoi TikTokissa karmivasta yllätyksestä, joka kilahti hänen puhelimeensa. Allyson oli ollut vaatekaupassa ostoksilla, ja saadakseen elektronisen kuitin hänen oli täytynyt sanella puhelinnumeronsa kassahenkilölle, kertoo honey.nine.com.au.

Allysonin tietämättä joku muukin kuunteli.

"Kuulin, kun annoit numerosi kuittia varten..."

TikTok-videollaan Allyson esittelee tekstiviestiä, jonka kertoo saaneensa kauppareissun jälkeen.

– Hei! Olin kassalla vieressäsi Burlington-liikkeessä aiemmin tänään ja kuulin, kun annoit numerosi kuittia varten. Olen Jack, olin se tyyppi oranssissa paidassa, viestissä luki.

"Burlingtonilla on paitsi takkeja, myös tällaisia hyypiöitä"

Ilmeisesti vieras mies oli ottanut Allysonin puhelinnumeron ylös tämän tietämättä ja katsonut asiakseen lähestyä tätä.

– Burlingtonilla on paitsi takkeja, myös tällaisia hyypiöitä. Kaksi yhden hinnalla, Allyson totesi videonsa ohessa.

Viesti näkyy Allysonin videolla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Olen vainoharhainen sen suhteen, että joku tekisi näin"

Videolla on lähes puoli miljoonaa katselukertaa. Moni tunnustaa pelkäävänsä vastaavia tilanteita, ja Jackin toiminta onkin nostattanut kansassa kylmiä väreitä.

– Se, että hän ei nähnyt tässä mitään väärää... yksi kommentoija päivittelee.

– "Se tyyppi oranssissa paidassa", kuin kiinnittäisimme huomiota täysin vieraisiin ihmisiin, kun shoppailemme, ja sitten muistaisimme heidät, toinen ihmettelee.

– Vastaanottovirkailija sairaalassa kuiskasi henkilökohtaiset tietoni ja luulin, että hän on vainoharhainen. Nyt olen siitä [kuiskaamisesta] vain iloinen, kolmas sanoo.

– Vihaan sitä, kun liikkeet kysyvät numeroani, koska olen vainoharhainen sen suhteen, että joku tekisi näin. Ja joku teki näin! neljäs kauhistuu.

"Ihmiset, tässä ei ole mitään söpöä"

Osa kommentoijista piti elettä "söpönä" ja jopa merkkinä siitä, että mies on "Se Oikea" Allysonille. Allyson toteaa, että söpöä olisi ollut tulla tervehtimään livenä, ei salakuunnella numeroa jonossa.

– Ihmiset, tässä ei ole mitään söpöä. Riippuen siitä, miten fiksu ihminen on, hän voisi löytää aivan liikaa tietoa sinusta vain numerosi perusteella, kommenteissa huomautetaan.

Katso myös: Kaksi kolmesta naisesta kokee seksuaalista ahdistelua rakennusalalla. Nyt yksi heistä kertoo tarinansa:

Kysely: kaksi kolmesta naisesta kokee seksuaalista ahdistelua rakennusalalla – nyt yksi heistä kertoo tarinansa 3:37

Lue myös:

    Uusimmat