Nainen pettää miestä useammin tekstiviestillä

Naiset pettävät selvästi miehiä enemmän tekstiviestejä lähettämällä, tuore amerikkalaistutkimus paljastaa.

Naiset lähettävät miehiä useammin itsestään nakukuvia ja seksiviestejä rakastajilleen. Sexuality & Culture -julkaisussa ilmestyneen tutkimuksen mukaan kaksi kolmesta puolisoaan pettävästä naisesta on lähettänyt alastonkuvia tai seksiviestejä rakastajalleen. Miehistä vain alle puolet on harrastanut tämäntyyppistä "sekstingiä". Innokkaimmiksi alastonkuvien lähettelijöiksi paljastuivat 25–29-vuotiaat naiset.

Kyelyyn vastasi yli 5000 jäsentä. Aineisto kerättiin salasuhdesivusto ashleymadison.comin jäsenrekisteristä.

Naiset varomattomampia pettäjiä

Tutkimuksen mukaan naiset ovat huomattavasti miehiä varomattomampia pettäjiä. Tutkimuksen mukaan miehet pyyhkivät sivuhistoriansa seksikuvien katselun jälkeen selvästi innokkaammin kuin naiset. Vain joka kolmas naisista kertoi jännittävänsä jäävänsä kiinni eroottisten kuvien katselusta, kun miehistä jo puolet kertoo pelkäävänsä kiinnijäämistä.

Seksitutkija Osmo Kontulan mukaan kuva alastomasta naisvartalosta on lähes aina saajalleen positiivinen yllätys, kun taas kuvat alastomasta miesvartalosta ja sukuelimistä voidaan kokea loukkaavina.

Lähes kaikki puolisoaan netissä pettävät naiset tapaavat nettituttavuutensa myös tosielämässä. Miehet sen sijaan jättävät tapailun usein nettiin, sillä vain kaksi kolmesta miehestä kertoi tapaavansa nettirakastajattarensa myös kasvokkain.

– Usein nainen haluaa varmistaa netissä luodun mielikuvan oikeaksi tapaamisessa ennen siirtymistä seuraavalle tasolle. Miehille saattaa riittää vähempikin tieto, Kontula arvelee.

Tekstittely ei useinkaan jää vain harmittoman kiusoittelun tasolle, vaan joka kolmas puolisoaan pettävistä paljasti harrastaneensa myös seksiä tekstiviestien välityksellä.

Lue myös:


AVA, Maarit Rasi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat