Nainen nappasi tuntemattomasta hääparista kuvan Brooklynin sillalla – huippusuosittu otos osoittautui ainutkertaiseksi

Mies kosi rakastaan kosmisella tavalla:"Lähdin illalla ulos katsomaan Neowise-komeettaa ja palasin kotiin morsiamen kanssa!" 2:43
Mies kosi rakastaan kosmisella tavalla: "Lähdin illalla ulos katsomaan Neowise-komeettaa ja palasin kotiin morsiamen kanssa!"

Amerikkalaisnainen näppäsi iltalenkillä kuvan tuntemattoman parin avioitumishetkestä. Otoksen ainutlaatuisuus selvisi heti hääparin löydyttyä!

Iltalenkillään Nevona Friedman törmäsi suloiseen näkyyn, kertoo Yahoo. Nevona oli pyöräilemässä New Yorkissa, kun hän havaitsi, että pariskunta on avioitumassa Brooklyniin johtavalla sillalla.

Paikalla oli hääparin lisäksi pelkkä pappi. Nevona nappasi kuvan suloisesta tilanteesta. Vasta poistuttuaan paikalta hän tajusi, ettei ollut kysynyt parin yhteystietoja.

– Näin, millaisia kuvista tuli, ja halusin nähdä, voisinko saada ne parille. Ei näyttänyt siltä, että heillä on kuvaajaa tai perhettä siellä ottamassa kuvia, Nevona kuvaa.

Lähti etsimään paria somesta

Nevona päätti yrittää etsiä parin sosiaalisessa mediassa.

– Jos menitte tänä iltana naimisiin Brooklynin sillalla, minulla on teille kuvia, hän kirjoitti Twitterissä.

Hänen julkaisustaan tuli heti huippusuosittu: sadat tuhannet reagoivat siihen ja suitsuttivat suloista kuvaa ja kaunista pariskuntaa. Nevona toivoi, että joku tuhansien ihmisten joukosta tunnistaisi parin esimerkiksi morsiamen kuvassa näkyvän tatuoinnin perusteella.

Lopulta vastaus löytyikin Facebookista.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Häistä ei ole muita kuvia!

Nikolina Kovalenko ja Stefan Ponova tapasivat Kolumbiassa ollessaan erillisesti reppureissaamassa, mutta päättivätkin jatkaa matkaa yksissä tuumin. Tie vei lopulta avioliiton satamaan asti.

– Kun Stefan kosi, se tuntui meistä kummastakin mitä luonnollisimmalta asialta, Nikolina sanoo.

Nyt avioitunut pari paljasti, ettei heidän häistään ole muita kuvia. Nevonan ottamat otokset ovat siis ainutlaatuisia.

Pari avioitui intiimissä seremoniassa, koska koronapandemian vuoksi perhe ja ystävät eivät voineet tulla paikalle.

– Emme tienneet, että Nevona otti kuvan ennen kuin seuraavana päivänä, kun useat ystäväni lähettivät sen minulle Facebookissa, Nikolina sanoo.

"Tervetullut muistutus siitä, että rakkaus voittaa"

Pari on ilahtunut siitä, että niin moni ihastui heidän kuvaansa ja oli mukana etsimässä heitä sosiaalisessa mediassa.

– Olimme hyvin yllättyneitä ja nöyrtyneitä nähdessämme, miten kuva saavutti vastakaikua ihmisissä. Ehkä se oli tervetullut muistutus siitä, että rakkaus voittaa, tapahtui sitten mitä tahansa, Nikolina sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat