Morsian kuoli ennen häitä – sulhanen yritti saada hääkuvauksesta rahat takaisin, saikin lokaa niskaansa: "Elämä ei ole reilua, Justin"

Morsian kuoli ennen häitä – hääkuvausyritys ei suostunut palauttamaan rahoja 1:16
Morsian kuoli ennen häitä – hääkuvausyritys ei suostunut palauttamaan rahoja

Kihlattunsa menettänyt Justin yritti saada rahat takaisin hääkuvauksesta, mutta häitä videoimaan palkattu yritys kääntyikin häntä vastaan. Saamistaan huonoista arvioista suivaantunut firma jopa loi Justinin nimissä nettisivuston, jolla pilkkasi miestä.

Kun Justin Montneyn kihlattu Alexis Wyatt kuoli vain vähän ennen häitä, mies oli surun murtama. Auto-onnettomuus vei Alexisin hengen helmikuussa 2020; häitä olisi tanssittu toukokuussa.

Rakkaansa menettänyt Justin joutui luonnollisesti perumaan kaikki häävalmistelut. Hääkuvauksen perumisessa tuli kuitenkin mutkia matkaan, kertoo Insider.

Yritys ei antanut rahoja – alkoikin sen sijaan pilkata

Justin kihlattunsa kanssa oli maksanut videokuvaajalle ennakkoa 1800 dollaria. Kun Justin pyysi rahoja takaisin, Copper Stallion Media -yritys ei suostunut. Tästä suivaantuneina Justin ja hänen ystävänsä jättivät yritykselle negatiivisia arvioita nettiin. Lopulta myös media kiinnostui tapahtuneesta.

Yritys päätti yllättäen kostaa Justinin toiminnan. Se loi Justinin nimissä justinmontney.com -nimisen nettisivuston, jossa pilkkasi miestä.

– Uutisjutussa hän myönsi, että sopimuksen mukaan rahoja ei palauteta, mutta sanoo, että meidän pitäisi antaa rahat takaisin olosuhteiden vuoksi. Elämä ei ole reilua, Justin, sivustolla luki.

Justin kertoo myös, että häntä uhattiin oikeusjutulla, koska hänen antamansa arvio toi yritykselle niin paljon negatiivista julkisuutta. Yritys ilmoitti ostaneensa Justiniin viittaavan nettisivudomainin kahdeksi vuodeksi ja dokumentoivansa kaiken "oikeusjuttua rakentaakseen". Yhtiö kertoi myös maksavansa sivuston Justinin ennakkomaksulla.

Nyt sivusto kuitenkin on tyhjä. Sieltä löytyy vain upotettu YoutTube-video, jolla soi A Perfect Circle -yhtyeen kappale Disilusioned, suom. "pettynyt".

Väite: Solvasivat jopa päivänä, jonka piti olla hääpäivä

Insiderin mukaan yritys myös kirjoitti Justinia halveeraavia viestejä sosiaaliseen mediaan, mutta poisti ne sittemmin. Netissä kiertävässä kuvakaappauksessa yritys toteaa, että tekstin julkaisupäivä olisi ollut Justinin ja Alexisin hääpäivä.

– Sen jälkeen, kun Justin teki mediastuntin saadakseen meiltä rahat takaisin, toivomme, että nyyhkit ja itket koko päivän ajan päivänä, joka olisi ollut hääpäiväsi. Sori, emme ole pahoillamme, netissä jaetussa kuvakaappauksessa lukee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Oletti, että yritys voisi joustaa

Justin kertoo ymmärtäneensä, ettei rahoja voi saada takaisin; parin allekirjoittamassa sopimuksessa todettiin näin. Mies kertoo toivoneensa, että yritys tekisi erikoistilanteen vuoksi poikkeuksen, koska palveluita ei voitu käyttää.

– Heidän olisi pitänyt voida tehdä se (antaa rahat takaisin), koska he eivät toimittaneet mitään palveluita, Justin kommentoi The Denver Channel -uutiskanavalle.

Justinin mukaan yritys oli myös ehdottanut, että tulisi kuvaamaan "miehen seuraavat häät".

Taustalla aiemmin rötöstellyt yrittäjä?

Copper Stallion Mediasta alkoi tapahtuneen jälkeen tihkua outoja tietoja. Aiemmin yrityksessä työskennellyt kuvaaja Alex Murphy on haastattelussa paljastanut, ettei saanut palkkaansa yrityksestä. Alex kertoo, että löysi työpaikan netistä, ja kun hän lopulta sai palkkansa, se tuli eri nimisestä Organized Weddings, LLC -yrityksestä.

Yrittäjästä varoitellaan netissä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Denver Channelin tietojen mukaan Organized Weddings, LLC -yrityksen omistaa Jesse J. Clark, joka on jo vuonna 2013 saanut oikeussyytteen siitä, ettei toimittanut lupaamiaan videointipalveluja 90 hääparille. Moni on netissä ehättänyt varoittamaan miehestä.

Copper Stallion Media ei vastannut toimittajien haastattelupyyntöihin.

Lue myös:

    Uusimmat