Mainos

Nainen: Näin teet miehen onnelliseksi vielä tänään

Pimeät syysillat ovat loistava ajankohta panostaa parisuhteen hyvinvointiin. Tässä on neljä tapaa, joilla saat miehesi tuntemaan, että hän on maailman onnekkain mies.

Romanttinen syyspiknik

Syökää erilainen lounas tai päivällinen! Kokoa piknik-koriin miehesi lempiruokia ja vie hänet syömään lähipuistoon. Jos ilma on huono, voitte kattaa piknikin myös olohuoneeseen.

Helpota stressiä

Katsokaa yhdessä televisiosta hänen lempiohjelmaansa ja hiero samalla kultaasi. Mikään ei ole rentouttavampaa, kuin nollata ajatukset televisiota katsellessa samalla, kun joku hieroo päätä, niskaa ja selkää.

Tarjoa palveluitasi

Sano miehellesi, että olet valmis tekemään hänen puolestaan epämiellyttävät kotityöt. Voit esimerkiksi pyykätä ja silittää hänen vaatteitansa seuraavaa päivää varten. Mitä jos tarjoutuisit siivoamaan vaikkapa makuuhuoneen tai työhuoneen?

Muista kehua

Usein pienet teot merkitsevät eniten. Halaa tai silitä häntä hetken mielijohteesta ja kerro, mitä tunnet häntä kohtaan. Oletko todella tyytyväinen hänen saavutuksistaan? Tekikö hän jotain suloista edellisellä viikolla? Näyttääkö hän erityisen hyvältä tänään? Mitä tahansa ajatteletkaan, kerro se hänelle suoraan!

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.