Mainos

Nainen lopetti saippuan käyttämisen suihkussa – nämä asiat hän oppi

Concetta Smith päätti kokeilla, mitä hänen iholleen tapahtuisi, jos hän lopettaisi saippuan käyttämisen suihkussa. Smith kirjoitti kokemuksestaan Men’s Health -lehdessä.

Naisen ystävät eivät ideasta innostuneet; Smith itse oli huolissaan siitä, onko kesäaika paras hetki luopua saippuasta. Kaikesta huolimatta hän pani saippuansa hyllylle kahdeksi viikoksi. Nämä asiat Smith oppi!

Hän otti kuumempia suihkuja

Smithillä oli vaikeuksia muistaa saippualakkoaan suihkussa, varsinkin silloin, kun hän otti suihkuja hikisenä juoksulenkin jäljiltä. Hän kaipasi viileää vettä, mutta otti hyvin kuumia suihkuja, jotta pääsisi eroon liasta. Pian saunanomainen kuumuus muuttuikin hyvin nautinnolliseksi osaksi päivää!

Iho voi paremmin

Saippua kuivattaa ihoa, joten pelkän veden käyttäminen tasapainotti ihon omaa öljyntuotantoa.

– Viikon jälkeen huomasin selkeän eron ihossani, kun en käyttänyt saippuaa. Se muuttui läikikkäästä, kuivasta ja hilseilevästä kermaisen pehmeäksi ja hohtavaksi, Smith kuvaa.

Rahaa ja aikaa säästyy

Smith lakkasi saippuan lisäksi käyttämästä useita tuotteita kuten kuorimavoiteita. Siksi ihonhoitorutiini vei puolet vähemmän aikaa ja maksoi vähemmän.

– Koska en riipinyt luontaisia öljyjä ärsyttävillä aineilla, ihoni ei kaivannut niin paljon huomiota.

Hän ei haissut

Smith oli huolissaan kehonsa tuoksusta erityisesti työhaastattelussa, mutta hän kertoo kokeen sujuneen melko hajuttomasti.

– Vaikken tuoksunut ruusukimpulta, en myöskään löyhkännyt hikisukkakasalta!

Kokeilun lopuksi Smith oli yllättynyt siitä, miten helposti ja hajuttomasti kokeilu sujui. Hän oli myös positiivisesti yllättynyt muutoksista, joita näki ihossaan, ja suosittelee saippuataukoa muillekin.

***

9:56

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.