Nainen laihdutti huikeat 38 kiloa – kiittelee hulavannetta muodonmuutoksestaan: "Vihaan kuntosaleja"

8:18
Tällaisia haasteita painonhallinnassa saattaa olla.

Izzie laihdutti hurjat määrät ja sanoo, että hulavanne oli siinä isossa roolissa. Izzie laihdutti kaikkiaan kymmenen vaatekokoa – ja sanoo syövänsä silti edelleen joskus pikaruokaa. 

Izzie East on vasta 25-vuotias, mutta on parin vuoden aikana muuttunut ulkoisesti. Brittinaisen tarinasta kirjoittaa The Sun.

Hulavanne pelasti Izzien mielestä hänen aiemmin liikkumattoman arkensa. Kuntosalit eivät houkuta häntä. 

– Vihaan kuntosaleja. Se ei ole minua varten. Sitten keksin hulavanteen, joka sopii minulle täydellisesti. 

Izzie pyöritti joka päivä 1,6 kilon hulavannetta ja teki sen lisäksi kyykkyjä ja askelkyykkyjä samalla kun katseli tv:tä. Hänen mielestään hulavanne auttoi erityisesti vatsan kiinteytymisessä. Hulavanteesta povataan Suomessakin joulun hittilahjaa.

Lääkäri varoitti sairausriskistä 

Izzie kertoo voivansa syödä loputtomiin, mutta nykyisin hän välittää siitä, miten voi ja miltä näyttää, joten hän säännöstelee ateriakokoja. 

Izzie päätti muuttaa elämäntapansa vuonna 2016, kun lääkäri varoitti häntä munasarjojen monirakkulaoireyhtymäriskistä (PCOS). Izziellä oli kasvanut riski sairastua siihen. Hänen kuukautisensa olivat epäsäännölliset ylipainoisena. 


Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Izzien muutos ei käynyt hetkessä – ja nainen tekee edelleen päivittäisiä valintoja 

Saatuaan lääkäriltä varoittavat sanat Izzie aloitti elämäntapamuutoksen. Hän muun muassa ui alkuun, teki lihaskuntoliikkeitä kotona – ja sittemmin pyöritti hulavannetta. 

Nykyisinkin hän sanoo kävelevänsä vähintään 10 000 askelta päivittäin ja tekevänsä lihaskuntoliikkeitä sekä pyörittävänsä hulavannetta joka päivä. 

– Olin aina koulussa hoikka. Mutta ihmiset, jotka ovat nähneet minut  viime vuosina ovat aina järkyttyneet siitä, miten olen muuttunut heidän nähdessään minut nyt, se saa oloni tuntumaan mahtavalta, Izzie kuvaa. 

Yhteensä Izzie on pudottanut kiloja huikeat 38. Nainen sanoo olonsa olevan tällä hetkellä loistava – ja hulavanne säilyy arjessa mukana. 


Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja