Yhdysvaltalaisäiti oli vuosien ajan "se lihava ystävä" – oman lapsen kommentti sai pudottamaan puolet painosta

Dieeteille kyytiä - näin onnistut painonpudotuksessa 15:15
Huomenta Suomessa laitettiin dieeteille kyytiä – näin onnistut painonpudotuksessa.

Schauna Harshman järkyttyi, kun hänen kolmevuotias poikansa kutsui häntä lihavaksi. Nainen löysi itsensä kylpyhuoneesta katsomassa itseään itkien peilistä. 

Siitä alkoi matka, joka sai 35-vuotiaan yhdysvaltalaisäidin pudottamaan puolet painostaan, kertoo The SunSchauna Harshman paljastaa lehdelle, että on aina kokenut olevansa "se lihava ystävä", ja tullessaan raskaaksi hän kerrytti nopeasti lisää painoa. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kun Schaunan nuorimmainen lapsi oli syntynyt, hän painoi jo yli 130 kiloa. Nainen sanoo, että huomasi ihmisten katsovan hänen kilojaan ja järkyttyvän. Hän kuitenkin ohitti katseet. 

Kun Schaunan oma kolmevuotias poika erään kerran kutsui äitiään lihavaksi, nainen järkyttyi. Hän oli ollut tietoinen merkittävästä ylipainostaan, mutta oman pojan kommentti oli silti ravisteleva. 

Järkytyksensä keskeltä hän sai kuitenkin sisua elämäntapamuutokseen. Schauna halusi voida paremmin ja olla kevyempi. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Schauna hakeutui lihavuusleikkaukseen, mutta sitä ennen hänen oli jo pudotettava painoa. Personal trainereiden kanssa se onnistui, ja leikkaukseen mennessään hän painoi noin 107 kiloa.

Schauna on kokeillut monia ruokavalioita – löysi tasapainon tästä 

Lihavuusleikkauksen jälkeen Schauna on kokeillut monia erilaisia dieettejä. Viimeisimpinä hän on kokeillut vähähiilihydraattista ja ketogeenistä ruokavaliota. 

– Aloitin ketogeenisen dieetin elämäntapana tammikuussa 2019, Schauna kertoo. 

Naisen ulkonäkö on muuttunut hurjasti: etenkin Schaunan kasvot ovat kaventuneet. Hän onkin pudottanut puolet painostaan ja painaa nyt noin 70 kiloa. 

– Ystäväni ja perheeni ovat hyvin ylpeitä minusta, ja olen kiitollinen heille kaikesta tuesta, Schauna tiivistää tuntojaan The Sunille.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat