Nainen kirjoitti raastavan kirjeen ex-poikaystävälleen: "Huomautit minulle jokaisesta viastani"

Naisen avoin kirje exälleen vetosi nettikansan tunteisiin.

Alabamalainen Brittaney Lynn Shane kirjoitti avoimen kirjeen exälleen.

Kirjeessa Shane kertoo, kuinka oppi rakastamaan itseään ex-poikaystävän harjoittaman henkisen väkivallan jäljiltä. Rehellistä ja suorapuheista kirjettä on jaettu Facebookissa jo yli 36 000 kertaa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin Shane kirjoittaa:

"Sanoit minulle aina, etten näyttänyt hyvältä pitkän tukan kanssa, ja että pidit enemmän lyhyttukkaisista tytöistä. Joten pidin hiukseni aina olkapäämittaa lyhyempinä. Nauroit minulle, ja kerroit, että näytin naurettavalta, kun värjäsin hiukseni punaisiksi ollessamme yhdessä. Vikkoa myöhemmin värjäsin ne takaisin vaaleiksi.

Huomautit minulle aina, jos käytin liikaa meikkiä. (Eyelineria ja ripsiväriä suurimman osan ajasta.) Joten lakkasin käyttämästä sitä.

Kerroit minulle, että tatuoinnit ja lävistykset olivat mauttomia ja rumia. Ja yritit ottaa napakoruni pois aina, kun näit sen. Joten otin koruni pois, enkä hankkinut lisää tatuointeja.

Huomautit minulle raskausarvistani aina, kun sinulla oli siihen tilaisuus. Joten tein parhaani pitääkseni ne piilossa.

Huomautit minulle joka kerta, kun näytti siltä, että olin lihonut. Joten aloin syödä vähemmän päivittäin.

Huomautit minulle jokaisesta viastani. Joten kadotin itsevarmuuteni.

Melkein kahden vuoden ajan vakuutit, että en ollut tarpeeksi hyvä sinulle, ja etten ollut hyvä sellaisena kuin olin. Tein kaiken, mitä pystyin, ollakseni, mitä halusit. Tein kaiken, mitä käskit minun tehdä. En silti ollut tarpeeksi hyvä. Jätit minut nuoremman, nätimmän tytön vuoksi. Jonkun sellaisen, josta voisit muokata ja muovailla sellaisen kuin halusit. Kuten yritit minun kanssani. Ja vielä muutama kuukausi sitten syytin itseäni kaikesta, mitä tapahtui. Sinäkin syytit minua. Mutta vähitellen aloin nähdä totuuden. Ei ollut kyse siitä, ettenkö olisi ollut sinun tasoisesi. Sinä et ollut minun tasoiseni. Ei ollut kyse siitä, että en olisi ollut tarpeeksi hyvä sinulle. Sinä se et ollut tarpeeksi hyvä minulle. Et voinut hyväksyä minua sellaisena kuin olin. Kun minä hyväksyin sinut sellaisena kuin olit. Monet, monet, monet vikasi ja kaiken muunkin. Ainoa asia, mitä pyysin, oli, että näyttäisit, että todella välittäisit minusta. Mitä et koskaan tehnyt.

Joten tässä minä olen muutamaa kuukautta myöhemmin. Hiukseni ulottuvat yli olkapäiden. Hiukseni ovat kirkkaanpunaiset. Minulla on uusi tatuointi. Uusia lävistyksiä. Aloin käyttää taas meikkiä. Syön mitä haluan, milloin haluan ja painan 61 kiloa. Minulla on edelleen raskausarpeni.

Ja olen viimein saanut itsevarmuuteni takaisin.

Näen viimein itseni katsovan takaisin, kun katson peiliin. En sitä tyttöä, jonka loit. Sinulla on elämäsi. Uusi rakkautesi. Sinun puolesi tarinasta. Mutta sinulla ei ole enää minua. Ei millään tavalla, eikä missään muodossa.

On vaikea avautua tästä ja myöntää, että minusta tuli niin haavoittuvainen vain yhden miehen vuoksi. Vaikka vannoin, ettei niin koskaan kävisi. On nöyryyttävää vain ajatellakin, kuinka alas vajosin. Mutta se, että pääsin sen yli, ja olen vihdoin sellainen kuin todella olen, antaa minulle rohkeutta tulla julki."

Lähde: Mashable

Lapset kertovat videolla, miksi ei saa kiusata:

Lue myös:

    Uusimmat