Nainen kehuskeli upean näköisellä äidillään, ja Twitter täyttyi "kuumista mammoista" – kuka on nuorekkain?

Nainen jakoi kuvan Twitterissä esitelläkseen nuorekasta äitiään, mutta homma riistäytyi käsistä. Käyttäjien kesken syntyi kauneuskilpailu ja voittajaksi valikoitui yllättävä osallistuja. 

Sosiaalisessa mediassa mikä tahansa julkaisu voi levitä viraalihitiksi. Tämä sama tapahtui nuorelle venäläiselle naiselle Twitterissä, kun hän halusi jakaa kuvan upeasta äidistään.

Twitter-käyttäjä @shipilkins jakoi kuvan 43-vuotiaasta äidistään vain kehuakseen hänen nuorekasta ulkonäköään, mutta julkaisusta tulikin todellinen hitti.

– Hän on 43-vuotias, mutta voi edelleen viedä minulta kenet tahansa miehen, käyttäjä totesi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hetkessä tytär sai äitinsä kuvaan 25 000 tykkäystä ja satoja kommentteja. Twitterin käyttäjät olivat erityisen kiinnostuneita äidin upean ulkonäön salaisuuksista. Osa kysyi kosmetologin puhelinnumeroa – osa taas kysyi suoraan äidin numeroa.

Jotkut käyttäjistä alkoivat vastailla naisen julkaisuun omien äitiensä kuvilla, ja yhtäkkiä syntyikin kauneuskilpailu kuumien äitien kesken.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaikista kaunottarista huolimatta voittajan tittelin vei kuitenkin yllättävä osallistuja: erään käyttäjän isä.  Hän sai kuvallaan kaksi tuhatta tykkäystä, kun muut tyytyivät joihinkin satoihin.

 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies poseeraa kuvassa koiran, kissan ja kalasaalinsa kanssa. 

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: The Sun, Bored Panda

Lue myös:

    Uusimmat