38-vuotias nainen yritti esittää poliisille olevansa tyttärensä – pidätyskuvasta voi päätellä, miksi selitys ei mennyt läpi

Amerikkalaisnainen yritti esittää tytärtään, kun poliisit pysäyttivät hänet.

Nainen pidätettiin Utahissa, Davisin piirikunnassa viime lauantaina huumeiden hallussapidosta, ilman voimassaolevaa ajo-oikeutta ajamisesta sekä väärän henkilöllisyyden antamisesta poliisille, uutisoivat lukuisat amerikkalaismediat. Syytteistä viimeinen on herättänyt eniten mielenkiintoa.

Yritti esittää tytärtään

38-vuotias Heather Garcia pysäytettiin tiensivuun, kun poliisi havaitsi, ettei naisen ajamassa BMW:ssä ollut rekisterikilpeä. Autosta löytyi huumeita, kertoo muun muassa Fox News.

Tässä vaiheessa nainen kertoi poliisille olevansa vuonna 1998 syntynyt Mercedes.

Poliisit havaitsivat kuitenkin pian, ettei 38-vuotias Heather ollut 21-vuotias, vaan tämä oli tarjonnut tyttärensä henkilöllisyyttä ja naista itseään koski pidätysmääräys jo valmiiksi.

Niinpä nainen otettiin talteen vastaamaan vanhoihin ja uusiin syytteisiin.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Miltä se tytär sitten näyttää?"

Tarina ei kerro, kuinka yhdennäköisiä äiti ja tytär ovat, mutta ainakin sosiaalisessa mediassa käyttäjät olivat epäuskoisia siitä, että liki nelikymppinen äiti oli yrittänyt esittää parikymppistä. Pidätyskuva onkin herättänyt paljon keskustelua.

– Hetkonen! Miltä se tytär, jota hän yritti esittää, sitten näyttää? kiteytti eräs kommentoija monen ajatukset New York Postin uutista kommentoidessaan.

– Luoja, anna minulle sama itsevarmuus, jota löytyy tältä naiselta, joka kertoi poliisille olevansa 21-vuotias, nauroi eräs nainen.

Myös eräs autoihin liittyvä yksityiskohta herätti hämmennystä eräässä käyttäjässä:

– Hän ajaa BMW:tä, mutta nimesi lapsensa Mercedesiksi? 

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Bemarikuskin törttöily aiheutti hurjan kolarin 0:43
Tämän Bemari-kuskin törttöily aiheutti kamalan onnettomuuden.

Lue myös:

    Uusimmat