Nainen: Käytätkö toppia luullen sitä mekoksi? Näin vältät vaatemokan!

Oletko aivan varma, että päälläsi oleva kesähepene on varmasti mekko? TheFrisky.com löysi kaavion, jolla voit helposti testata asian. Tee itsellesi palvelus ja välty noloilta vaatemokilta – kurkkaa kaavio!

Nyt on taas se aika vuodesta, kun pitäisi erottaa hameet tuubitopeista ja mekot tunikoista. Montako kertaa olet löytänyt itsesi vaatekaupasta miettimistä, pitääkö tuota käyttää paitana vai mekkona? Entä kuinka monta kertaa olet nähnyt naisen, joka on päätynyt pohdinnassaan väärään tulokseen? Tämän TheFrisky.com-sivuston bongaaman kaavion tulisi selventää, onko ylläsi oleva vaate tarpeeksi pitkä mekoksi tai hameeksi – vai onko se kenties toppi tai tunika, joka ei yksinään riitä peittämään kriittisiä kohtiasi.

Facebookin "Leggings are NOT pants, so PLEASE cover your camel toe!" -ryhmään kuuluu tähän mennessä jo yli 3700 henkilöä. Leggings are NOT pants -ryhmään puolestaan lähes 398 700 henkilöä. Esitteletkö sinä tietämättäsi takamustasi tai "kamelinvarvastasi" heiluen liian lyhyessä topissa, luullen sen olevan mekko? Jos vaistosi on vielä hakusessa, tulosta kaavake ja ota se mukaasi vaatekauppaan.

"Vihellelläänkö kadulla perääsi poikkeuksellisen usein? Kyllä. Oletko Beyoncé tai Lady Gaga? En. Kyseessä on todennäköisesti alusvaate. Säästä se makuuhuoneeseen. Ai ei vihellellä? No, siinä tapauksessa kyse ei ehkä ole mekosta. Lisää naamasi vähän meikkiä."

MTV3/Helmi

Lähde: TheFrisky.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja