Mainos

Nainen jätti viestin parkkiruutunsa vieneelle kuskille – vastaus yllätti täysin

Amerikkalainen nainen huomasi jonkun jättäneen autonsa hänelle varattuun parkkiruutuun. Nainen päätti kirjoittaa parkkivarkaalle viestin.

Nainen oli joutunut pysäköimään autonsa muualle huomattuaan oman paikkansa olevan varattu. Tämä johti siihen, että nainen sai parkkisakon, jonka maksamiseen hänellä ei ollut varaa.

Tuohtuneena nainen jätti auton tuulilasiin viestin:

Hei tuntematon,

koska pysäköit viime yönä minulle varattuun paikkaan (ja pysäköit vieläkin), sain parkkisakon jätettyäni auton yöksi katuparkkiin ilman lupaa. Olen varaton. Nämä parkkiruudut ovat yksityisiä, ja voisin aiheuttaa sinulle parkkisakon ja auton hinaamisen pois. En kuitenkaan tee sitä, mutta voisitko olla pysäköimättä autoasi uudelleen minun paikalleni.

Tuntemattoman auton omistajan vastaus yllätti naisen kuitenkin täysin. Naisen auton ikkunaan oli jätetty kirjekuori jossa oli viesti ja sata dollaria!

Ensinnäkin haluan pyytää anteeksi sitä, että pysäköin paikallesi. Se oli vastuutonta omasta puolestani, ja haluaisinkin antaa teille nämä, jotta pystyisitte maksamaan sakon ja ostamaan jotain tarpeellista. Tähän vuodenaikaan rahalle voi olla käyttöä. Hyvää joulua – p*skiainen joka pysäköi paikallesi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.