Mainos

Nainen ihmetteli, miksei hänen torjumansa mies "yrittänyt kovemmin" – mahtava vastaus nettipalstalla

Nainen ihmettelee Quora-nettipalstalla, miksi mies ei yrittänyt uudestaan, kun hän kieltäytyi treffikutsusta.

Naisen kieltäytyminen treffikutsusta yleensä tarkoittaa sitä, ettei treffikumppania kannata enää lähestyä. Asian jankuttaminen voi pahimmillaan muuttua jo häirinnäksi. Vastikään Britanniassa eräs mies ei naisen kieltäytymiseen lopettanut, vaan 18 kaupungin pubia saivat kukkalähetyksen anteeksipyyntönä.

Kaikki eivät kuitenkaan ilmeisesti näe asiaa samalla tavalla: Tuntematon nainen julkaisi Quora-sivustolla kysymyksen ihmetellen käytännössä sitä, miksei hänen deittinsä osannut lukea tämän ajatuksia. Vastaajat jäivät hämmentyneiksi.

– Eräs jätkä pyysi minua tänään treffeille ja sanoin hänelle "ei", mutta minä halusin hänen yrittävän kovemmin. Miksei hän yrittänyt uudestaan? nainen kysyy nettipalstalla.

"Tajuatko, kuinka tyhmältä kysymyksesi kuulostaa?"

Kysymys keräsi nopeasti paljon kommentteja, joissa muun muassa perusteltiin reaktioita ymmärrettävästi sillä, että nainen kieltäytyi treffikutsusta. Yhden miehen vastaus kuitenkin nauratti erityisen paljon internetissä.

– Tyttö kysyi minulta, mitä halusin lounaaksi ja sanoin "pizzaa", mutta oikeasti halusin pihvin. Miksi hän toi minulle pizzaa? Tajuatko, kuinka tyhmältä kysymyksesi kuulostaa? Tuolta sinun kysymyksesi kuulostaa, Ron Rule kirjoittaa naiselle vastaukseksi Quorassa.

"Vaimoni tekee tuota"

Monet kommentoijat kertoivat kokeneensa myös vastaavaa.

– Yksi tyttö jätti minut kerran, ja kuukautta myöhemmin hän alkoi lähettelemään minulle vihaisia viestejä siitä, miksen taistellut pitääkseni hänet, hän vain testasi minua, eräs kirjoittaa.

– Minun vaimoni tekee tuota. Hän: Haluatko kanaa vai lohta? Minä: Lohta. Hän: No, minun pitää valmistaa kana ennen kuin se menee pilalle. Minä: No, miksi sinä..., toinen kommentoi.

– Pelaa tyhmiä pelejä, älä voita mitään arvokasta. Eksäni teki näin. Deittailimme kuukauden, hän kysyi minulta, jos olisimme vain ystäviä. Sanoin toki. Hän suuttui, miksen taistellut, kolmas sanoo.

Lähteet: BoredPanda, Quora

***

4:11

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.