Mainos

Nainen, älä sorru näihin kikkoihin eron hetkellä!

Kun ero tai riita iskee, kummankin osapuolen tulisi ottaa vastuu tilanteesta. Joskus kiukuspäissään saattaa sanoa asioita, joita myöhemmin katuu suuresti. Nainen, älä sano näitä asioita miehelle!

Kun ero tai riita iskee, suutaan on vaikea pitää supussa. Kannattaa kuitenkin harkita tarkoin, millaisia asioita on valmis kertomaan muille – tai armaalleen. Thefrisky.com listasi asiat, joita ei saa sanoa.

Juorut

Naiset kertovat ystävilleen kaiken. Jos makuuhuoneessa menee huonosti, ystäväpiiri saattaa tietää sen jopa ennen miestä. Ystävien tarjoama tuki voi olla kullanarvoista, mutta haluatko todella mustamaalata kumppaniasi heille paljastamalla pienimmätkin ongelmanne?

Puhu ensin miehellesi, sillä hänen kanssaan voit selvittää ongelman.

Vauvattelu

Mies ei suuresti nauti siitä, että häntä kutsutaan vauvaksi. Mies myös luultavasti selviää hengissä ilman naista, vaikka tämä väittäisi muille toisin.

Mies luultavasti leimataan sovinistiksi heti, jos hän väittää naisen olevan täysin avuton ilman miehistä tukea ja apua. Älä siis sinäkään väitä, että mies ei osaa edes keittää vettä ilman neuvojasi.

Vaatesuunnittelijan isku

Jos mies pyytää apuasi tyylinsä muokkaamisessa ja arvostaa neuvojasi vaatekaupassa, anna niitä ilolla. Henkilökohtainen tyyli voi kuitenkin olla arka asia, jota vastaan ei kannata hyökätä haukkumalla. Miehesi on onnistunut pukeutumaan ilman apuasi jo vuosikymmeniä, joten hän lienee tietoinen siitä, mitä on laittamassa ylleen. Asiasta valittaminen tuo suhteeseen turhaa kitkaa.

Se aika kuukaudesta

Jos nainen leimahtaa riidan aikana ja sanoo jotakin todella loukkaavaa, hänellä on aina mahdollisuus syyttää kuukautisiaan. PMS-oireet ovat jo lähes myyttisessä asemassa, ja jokainen on kuullut tarinoita kerran kuukaudessa hirviöiksi muuttuvista naisista.

Kuukautisten syyttäminen ei kuitenkaan ole kunnon anteeksipyyntö, vaikka PMS olisikin tulistumisen syy.

Vähättely

Historian kuuluisin naisen kostokeino lienee miehen varustuksen vähättely. Edes vihjaus mikroskooppisen varustuksen suuntaan on kamala loukkaus, varsinkin, jos se on epätosi.

Mikäli asiasta ei ollut puhetta suhteen aikana, eikä se ole eron todellinen syy, kannattaa todella harkita sanojaan. Onko kostaminen todella aiheutetun pahan mielen arvoista?

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.