Nainen, älä sano näitä asioita miehelle!

Miehet voivat loukkaantua salakavalasti, jos nainen päästää sammakoita suustaan. Mutta mitä nämä pienet sananparret sitten ovat?

Jos haluat säästyä riidanpoikasilta ja mökötykseltä, kannattaa näitä lipsahduksia vältellä miehen seurassa:

1. Oletko mammanpoika?

Monille miehille äiti on hurjan rakas – onhan äiti ollut tuki ja turva, kokki kolmonen, pehmeä syli. Miehet eivät kuitenkaan kestä sitä, jos nainen nimittelee heitä mammanpojaksi, vaikkapa vain kiusoittelevana vitsinä. Miehet ovat hurjan suojelevaisia omia äitejään kohtaan, ja mammanpojattelu voi olla miehen mielestä hyökkäys myös häneen äitiään kohtaan.

2. Alatko kaljuuntua?

Miehet ovat suunnattoman huolissaan kuontalostaan – varsinkin, jos suvussa on ollut kaljuuntuvia miehiä. Miehelle hiusten lähdöstä huomauttaminen on lähes sama asia, kuin sanoisi naiselle että tämän vatsa on alkanut pömpöttää.

3. Meidän pitää puhua

Meidän pitää puhua -aloitus on miehen korville merkki siitä, että nyt pitää juosta ja lujaa, piiloutua ja kadota viikoksi tai kahdeksi maan alle. Vaikka miehellä ei olisi syytä tuntea syyllisyyttä tai huonoa omaatuntoa, nämä sanat kuulostavat aina siltä, että nyt on tulossa ongelmia, draamaa ja kyynelkanavien tulvaa.

4. En enää..

"En rakasta sinua enää". Se sattuu raavaaseenkin mieheen.

5. Onko tuo nainen mielestäsi kaunis?

Mies tietää, ettei tähän kysymykseen ole oikeaa vastausta. Jos hän myöntää, että "kyllä, Jessica Alba on ihan kaunis Sin City -elokuvassa", hän tietää olevansa tuhoon tuomittu, vaikka hän yrittäisi pelastaa nahkansa sanomalla "mutta sinä olet kyllä paljon kauniimpi!" Ei mene läpi.

6. Exäni..

Nainen. Älä puhua pukahda entisistä poikaystävistäsi – varsinkaan, jos vertailet, mitä kaikkea teitkään hänen kanssaan, miten he poikkeavat nykyisestäsi. "Me aina exän kanssa käyntiin joka viikonloppu pelaamassa tennistä." Se on miehen egolle aina vaikea paikka.

Mitä muuta miehelle ei pidä sanoa? Kommentoi!


Lue myös:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja