Mies: Älä sano näitä asioita naiselle!

Mitä miehen ei ainakaan kannata kysyä naiselta, jos ei halua antaa itsestään epävarmaa kuvaa? Deittailun asiantuntija paljastaa, mitkä kymmenen asiaa kannattaa jättää sanomatta.

Deittioppaan kirjoittanut David DeAngelo kertoo The Times of India -sivustolla 10 vinkkiä miehille, mitä heidän ei kannata koskaan sanoa naiselle. Näin mies neuvoo miestä – lue niksit!

1. Älä pyydä naiselta lupaa suudelmaan

…Sillä naisen vastaus tulee ainoastaan olemaan, että miehen ei kuuluisi kysellä moista. Jos kysyt naiselta, saatko suudella häntä, se tekee sinusta vain pikkupojan oloisen – ja sehän ei naisia viehätä. Vaikka hän vastaisikin "kyllä", hänen sisäinen kiinnostusmittarinsa vastaa päättäväisesti "ei".

2. Älä kysy, saatko viedä naisen joskus treffeille

Nainen pitää miehestä, joka osaa tehdä päätöksiä, eikä miehestä, joka kyselee naiselta lupaa flirttailla tälle. Sinun tulisi itsevarmasti kysyä naista ulos yksinkertaisesti sanomalla: "Meidän pitäisi tehdä jotain kivaa yhdessä… mikä on puhelinnumerosi?" Tai kertoa naiselle, minne haluaisit hänet treffeillä viedä.

3. Älä kehuskele omaisuudellasi

Miehen ei koskaan tule kehua autollaan tai asunnollaan, sillä se näyttää vain siltä, että yrität epätoivoisesti tehdä häneen vaikutuksen. Nainen on paljon vakuuttuneempi maallisesta omaisuudestasi, jos et mainitse niistä keskustelun lomassa.

4. Älä kysy häneltä, mitä tekisitte illalla

Sinulla on oltava suunnitelma, ennen kuin soitat hänelle. Ethän halua hänen taakakseen ideointia illan kulusta. Keksi varalle muutama ehdotus!

5. Älä kysy häneltä, mitä hän pitää sinusta

Se vaan nyt on totaalinen turn-off. Miehen tulee vain olettaa, että nainen pitää hänestä. Jos kysyt tätä, saat itsesi näyttämään siltä kuin sinulla ei olisi hitustakaan itseluottamusta.

6. Älä kysy, miksei hän ole vastannut viesteihisi

Jos kysyt naiselta, miksei hän ole vastannut viesteihisi, paljastaisit miten paljon välität asiasta. Toisekseen se aiheuttaisi hänelle vain huonon omatunnon ja syyllisen olon.

7. Älä kysy naiselta seksikumppaneiden lukumäärästä

Jos kyselet naiselta, kuinka monen miehen kanssa hän on maannut, se osoittaa jälleen kerran vain oman epävarmuutesi.

8. Älä vihjaile tulevista treffeistä

Jos olet juuri tavannut naisen, älä heti ensimmäisillä treffeillä puhu tulevista tapaamisista. Nainen saattaa haluta sinusta hieman haastetta ja kiinnostus voi lopahtaa, jos julistat heti olevasi todella kiinnostunut.

9. Älä ole ennalta-arvattava

Älä aina lopeta puhelua sopimalla seuraavasta tapaamisesta. Ole spontaani, älä ennalta-arvattava. Anna naisellekin mahdollisuus soittaa sinulle.

10. Älä utele hänen miespuolisista kavereistaan

Älä ota naisen mieskavereita puheeksi. Etenkään, jos et ole vielä edes tavannut heitä tai et tunne naista kunnolla. Se on nimittäin sama, kuin kirjoittaisit tussilla otsaasi "epävarma".

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Timesofindia.indiatimes.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat