Mainos

Älä sano näin vasta eronneelle

Kohteliaisuudeksi tarkoitetut kauniit sanat voivat tosiasiassa pahentaa kamalaa erotilannetta tökeryydellään. Älä möläytä näin!

Kun rakas ystävä itkee eroa, lohdutuksen sanat ovat paikallaan. Valitse sanasi tarkkaan, jottet loukkaa surijaa tai joudu tilille sanoistasi myöhemmin!

"Jätkä oli törppö"

Älä sano, että ystäväsi oli liian hyvä miehelle, joka muutenkin oli törppö, neuvoo realsimple.com. Vaikka tarkoitat kommentin kohteliaisuudeksi, vihjaat, että ystävällä on huono maku: hänhän ikävöi typerystä, jonka itse valitsi! Jos pari palaa yhteen, olet vaikeuksissa, koska olet paljastanut mielipiteesi.

Sano sen sijaan, ettei mies tiedä, mitä menetti. Kommentin pointti on sama, mutta se ei arvostele ystävääsi, vaan ex-kumppania.

"Onneksi se häipyi kuvioista"

Älä myöskään julista, miten onnellinen olet, kun pari on eronnut. Ystäväsi saa näin tietää, ettet pitänyt hänen armaastaan, ja teeskentelit mukavaa aina kohdatessanne. Sano sen sijaan, että kulman takana on taatusti joku, joka on juuri oikea ystävällesi. Näin keskitytte tulevaan, ette menneeseen.

"Mikäs sinussa on vikana?"

Jos tapaat tuntemattomamman sinkun, älä ihmettele suureen ääneen, miten noin ihana nainen voikaan olla vapailla markkinoilla.

Kohteliaisuus menee jälleen kerran poskelleen, sillä pitkään sinkkuna ollut voi todella miettiä, mitä hän tekee väärin ja onko hänessä jotain vikaa. Kommentillasi lisäät luuloja siitä, että hänessä todella on jotakin vikaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Realsimple.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.