Näin tasapainotat työn ja rakkauden, lue vinkit!

Töihin on helppo uppoutua eivätkä lisäansiot ole koskaan pahitteeksi, mutta ylityöt saattavat viedä aikaa rakkaudelta. Miten löytää sopiva tasapaino työn ja rakkauden välillä?

Työn ja rakkauselämän yhdistäminen on vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Näillä Match.comin treffiekspertin, Kate Taylorin, vinkeillä sinäkin voit löytää oikeanlaisen tasapainon uran ja rakkauden välillä.

Ole tietoinen mielikuvastasi

Jotta pääsisit treffeille, sinun tulee näyttää ja vaikuttaa treffikelpoiselta. Voit helposti välittää mielikuvaa treffeille sopivasta, mutta ammattimaisesta tyypistä. Pidä työpöytäsi järjestyksessä, käytä puhtaita, silitettyjä vaatteita äläkä juorua. Älä myöskään puhu liian avoimesti yksityiselämästäsi äläkä soittele töissä liikaa henkilökohtaisia puheluita. Kaikki nämä asiat yhdistettynä saavat aikaan mielikuvan fiksusta ja kykeneväisestä ihmisestä.

Tee kaupat

Älä anna treffikumppaniesi päättää treffejä epämääräisellä "Soitellaan!"-lupauksella. Ehdota sen sijaan seuraavaksi tapaamispaikaksi jotain mielenkiintoista paikkaa. Lähetä deittien jälkeen lyhyt tekstiviesti kiittääksesi illasta ja soita takaisin lupaamaasi aikaan. Todista, että olet ihminen, joka pitää sanansa ja olet haluttua seuraa niin työelämässä kuin työajan ulkopuolellakin.

Tee lista työtehtävistä

Listat auttavat keskittymään työtehtäviin, mutta ne auttavat myös treffien kanssa. Älä anna itsesi kuvitella, että rakkaus on asia, joka vain tapahtuu. Jos ajattelisit niin töistäkin, pääsisitkö kovinkaan pitkälle? Aseta sen sijaan itsellesi helpot tavoitteet seuraelämäsi laajentamiseksi. Jos esimerkiksi nettideittailet, tavoitteesi voisi olla, että kirjoitat tällä viikolla viidelle uudelle tyypille. Voisit myös pyytää uutta työtoveriasi lounaalle tänään tai pyytää ystävältäsi tämän mielenkiintoisen tuttavan puhelinnumeroa. Tällaiset tavoitteet auttavat sinua löytämään mahtavan parisuhteen.

Pidä treffikalenteria

Työpäivät saattavat helposti venyä, mutta yritä pitää silmällä kalenteriasi ja työaikatauluasi ja aseta selvät rajat sille, milloin voit ja milloin et voi työskennellä myöhään. Älä peruuta treffejä säännöllisesti jäädäksesi myöhään töihin – ylitöihin ei pitäisi jäädä rakkauselämän kustannuksella. Jos sinun pitää säännöllisesti työskennellä myöhään eikä sinulla ole aikaa tavata uusia ihmisiä, harkitse nettideittiprofiilin luomista.

Aseta tavoitteita

Mieti, millaista ihmistä haluaisit tapailla ja käyttäydy sen mukaan. Moni haluaisi tavata ihmisiä normaaliympyröiden ulkopuolelta, mutta harva vaivautuu miettimään, missä tällaiset ihmiset luuraavat. Mieti millainen elämäntyyli ideaalikumppanillasi on ja keksi harrastus samoista ympyröistä. Tämä lisää mahdollisuuksiasi tavata oikeanlainen ihminen, jonka kanssa sinulla on heti jotain yhteistä.


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja