Näin pukeudut trendikkäästi työpaikalle tänä syksynä – katso kuvat!

Glorian muotinäytöksessä esiteltiin tämän syksyn raikkaita trendejä, jotka istuvat tyylikkäästi myös työpaikalle. Tänä syksynä jakkutakin ei tarvitse olla tylsä ollakseen tyylikäs.

AVA kokosi yhteen Glorian muotinäytöksessä nähtyjen asukokonaisuuksien työpaikalle sopivien asuyhdistelmien parhaimmistoa. Tyylikäs asu työpaikalle rakentuu tänä syksynä näyttävistä yksityiskohdista ja kohtuullisista annoksista pirteitä värejä.

Kirkkaita värivalintoja

Kirkkaat värit jatkavat voittokulkuaan vielä kesänkin jälkeen trendien aallonharjalla. Jos kirkkaiden asukokonaisuuksien käyttö syksyllä tuntuu ristiriitaiselta pimenevinä iltoina, voi omaa asua piristää näyttävillä kirkkailla yksityiskohdilla.

Piristystä jakkupukuun

Trendikkäimmät piristävät tänä syksynä perinteistä jakkupukua värikkäillä asuyhdistelmillä. Jakkutakin alle valittu graafinen toppi tai mielenkiintoisten väriyhdistelmien kokeilu takaavat sen, ettei harmaa syksy vie arjen puurtajaa mennessään.

Koruilla syvyyttä asukokonaisuuteen

Hyvinkin yksinkertaiseen asukokonaisuuteen voi hakea ulottuvuutta näyttävillä koruilla. Koruilla on tapana myös muuttaa helposti arkinen asu käden käänteessä entistä juhlavammaksi. Korujen avulla omista luottovaatteistakin saa irti ennennäkemätöntä muuntautumiskykyä.

Graafisia yksityiskohtia

Graafiset kuviot tekivät tuloaan jo menneenä kesänä ja syksyllä trenditietoisimmat kääriytyvätkin entistä rohkeammin graafisiin kuoseihin. Näyttävät kuviot asussa takaavat sen, että yksinkertainenkin asu kerää katseita.

Rohkeaa kerrospukeutumista

Kerrospukeutuminen on pukeutumistapa, joka nostaa päätään aina kelien viilentyessä. Sen lisäksi, että kerrospukeutuminen on yksi käytännöllisimmistä pukeutumistavoista kylmenevinä iltoina, on vaatekappaleiden runsas yhdisteleminen tae sille, että asusta tulee mielenkiintoinen. Tänä syksynä kaulukset ja helmat saavat repsottaa rohkeasti toistensa alta!

Tykkää AVAsta Facebookissa!

AVA

Kuvat: Mikko Jylhä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja