Näin supertähdet tapasivat rakkaansa vanhemmat – lue hauskat tarinat!

Yksi jännittävimmistä hetkistä parisuhteen alussa on uuden kumppanin perheen tapaaminen. Lue, kuinka se on onnistunut julkkiksilta!

Näyttelijätär Halle Berry on seurustellut vasta vähän aikaa kollega Olivier Martinezin kanssa, mutta suhde näyttää olevan vakavalla pohjalla. Berry on näet vienyt rakkaansa tapaamaan jo äitiänsä. Huhujen mukaan ensitapaaminen sujui hyvin.

Laulaja Katy Perry puolestaan vei Russell Brandin kotiinsa tapaamaan vanhempiaan, jotka ovat pastoreita. Perryn isä ojensi Brandille uskonnollisen The Cry -kirjan, kun taas Russell toi tuleville appivanhemmilleen lahjaksi My Booky Wook -elämäkertansa, joka kertoo miehen huume- ja naisseikkailuista. Perryn äiti oli kommentoinut tapaamisen jälkeen, että Brandin täytyy kulkea kohti valoa, ei pimeyttä, sillä ainoastaan Jumala voi tehdä huonosta ihmisestä hyvän. Perryn isä puolestaan totesi, että Brand on kiinnostunut yliluonnollisista ilmiöistä ja on erittäin hengellinen ihminen.

Yksi eniten keskustelua herättänyt Hollywood-pari on ehdottomasti laulaja Marilyn Manson ja näyttelijätär Evan Rachel Wood. Wood kertoi, että hänen äitinsä on seurustellut rocktähtien kanssa ja isä on näytellyt aikoinaan Draculaa, joten vanhemmilla riitti ymmärrystä tyttären suhteelle. Woodin isä ja Manson tulevat kuulemma toimeen erittäin hyvin ja heillä riittää ilmeisen paljon puhuttavaa, sillä molemmat ovat kiinnostuneet vampyyreista.

Jessica Simpson vei entisen poikaystävänsä Tony Romon tapaamaan vanhempiaan Olive Garden -ravintolaan Wisconsinissa. Eniten ravintolatapaamisesta yllättyi ravintolan omistaja. Hän luuli sen olevan vitsi eikä meinannut uskoa, että Simpson vieraili hänen ravintolassaan.

Näyttelijätär Jennifer Anistonilla oli kivinen suhde ex-poikaystävä John Mayerin kanssa, mutta siitä huolimatta hän ehti esitellä miehen vanhemmilleen. Kun Aniston meni käymään kylpyhuoneessa, Mayer tiedusteli tämä vanhemmilta, kuinka oli pärjännyt. Anistonin äitipuoli oli jopa vitsaillut, että ottaisi arviointitaulukon esiin, niin kuin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tehdään. Mayer oli todennut, että hänestä tuntui juuri siltä, kuin hän olisi kyseisessä ohjelmassa.

MTV3/Helmi

Kuva: WireImage/AOP

Lähde: Thefrisky.com

Lue myös:

    Uusimmat