Näin seksuaalisuutesi puhkeaa kukkaan – 10 vinkkiä naisille!

Toteuta tyttöjen ilta, ota katsekontakti, hikoile hetki salilla... Kokeile seuraavaa kymmentä kikkaa, jotta saat seksuaalisuutesi taas kukkaan.

Äitiys ensin, naiseus vasta sitten. Jos olet kadottanut kontaktin sisäiseen jumalattareesi, ravistele hänet jälleen hereille vaikkapa vallattomalla kiharakuontalolla, salilla rehkimisellä tai houkuttelevalla kylpytakkitanssilla. Lue kymmenen vinkkiä oman seksuaalisuuden löytämiseen!

1. Kokeile luonnollisuutta

Jätä kutrisi kiharrin ja muotovaahto laatikkoon, pidä kutrisi päivän ajan luonnontilassa. Saako takkuinen pörrökuontalo sisäisen villieläimesi heräämään talviuniltaan?

2. Näyttele

Oletko ikinä toivonut olevasi vaikkapa Mad Men -sarjan povekas sihteerikkö Joan Holloway? No, vaikka se ei käytännössä olisikaan mahdollista, voit aina teeskennellä olevasi. Ehkäpä pieni roolileikki saa teidät hullaantumaan!

3. Vanhasta eroon – uutta tilalle!

Hankkiudu eroon kuluneista ja repeilleistä vanhoista alustavaatteista ja hanki jotain seksikästä ja pikkutuhmaa tilalle. Muista, että stringit eivät aina ole seksikkyyden tae.

4. Oman keittiösi mestari

Valloita keittiö kumppanisi kanssa. Tehkää yhdessä ruokaa, sillä mikään muu ei ole seksikkäämpää kuin ahtaassa tilassa kahden työskentely ja ruoan maistelu suolaisilta sormenpäiltä.

5. Hikoile

Kuntoilemiseen on monta hyvää syytä, kuten painonpudotus ja stressin alentaminen, mutta tiesitkö, että hikoileminen vapauttaa endorfiineja. Salilla hikoilemisen jälkeen tuntee olonsa usein voimakkaaksi ja seksikkääksi.

6. Muista katsekontakti

Pariskunnat ottavat yhä vähemmän suoraa katsekontaktia toisiinsa vuosien kuluessa. Seuraavalla kerralla, kun kaipaat intiimiä hetkeä, katso häntä suoraan silmiin. Se muistuttaa päivistä, jolloin ette saaneet katsetta irti toisistanne.

7. Tuplaa

Käytä tuplaten aikaa kaikkeen tekemääsi: suutelemiseen, vaatteiden riisumiseen, läheisyyteen...

8. Verhoudu kylpytakkiin

Älä pukeudu suoraan suihkun jälkeen, vaan vietä hetki aikaa kylpytakissa, joka on vain löysästi kiinni. Mikään ei ole yhtä houkuttelevaa kuin verhoiltu alastomuus.

9. Vilauta pintaa – talvellakin

Pintaa paljastaviin vaatteisiin pukeutuminen voi olla talvella haastavaa, mutta voit aina sijoittaa kauniisiin sukkahousuihin. Laadukkaat sukat ja sukkahousut saavat olon seksikkääksi.

10. Toteuta tyttöjen ilta

Jos olet kadottanut villin puolesi, järjestä tyttöjen ilta. Vanhat ystävät ja hetki omaa aikaa saa taas muistamaan, millainen olit ennen avioliittoa ja äitiyttä. Ehkä miehesikin huomaa, että palaat rentouttavasta tyttöjen illasta uutena naisena.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Redbook / 50 Simple Little Ways to Feel Sexy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja