Mainos

Näin saat selville, kuka on poistanut sinut Facebook-kavereistasi

Kutkuttaisiko sinua tietää, ketkä Facebook-kavereistasi ovat poistaneet sinut kaverilistaltaan?

Uteliaisuuden voi tyydyttää parillakin eri tavalla. Tässä kaksi sovellusta, jotka kertovat, ketkä ovat poistaneet sinut Facebook-kavereistaan.

Sekä iOS:llä että Androidilla toimivan Who Deleted Me -sovelluksen idea on yksinkertainen: sovellus tallettaa nykyisen kaverilistasi sisällön Facebookista ensimmäisellä kerralla, kun sovellusta käyttää. Sovellus toimii myös Google Chrome -selainlaajennuksena.

Seuraavan kerran, kun avaat sovelluksen, se vertaa jälleen silloista kaverilistaasi aiempaan. Mikäli kaverisi ovat poistaneet sinut listaltaan, sovellus paljastaa heidät. Luonnollisesti listalla näkyvät myös uudet kaverisi, sekä kaverit, jotka ovat poistaneet Facebook-tilinsä kokonaan.

Toinen Facebook-kaverilistaa analysoiva sovellus on nimeltään Unfriend Notify, joka toimii Firefox- ja Chrome-selaimilla. Sovellus ladataan selainlaajennuksena haluamalleen selaimelle. Seuraavaksi Facebook-sivusi Kaverit-listan ylälaitaan ilmestyy vaihtoehtoinen lista, jonka avaamalla näet listan kavereista, jotka ovat poistaneet sinut kavereistaan sitten viimeisimmän kirjautumisesi.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.