Näin Roscoe-kissan kuvasta tuli viraalihitti: "Sillä on kasvoillaan aina yllättynyt ilme"

1:50
Miksi kissat kehräävät?

Roscoe-kissan kuva on levinnyt internetissä hurjaa vauhtia eikä syyttä! 

Kuva Roscoe-kissasta tuijottamassa suurentavaa peiliä levisi hiljattain erään twiitin myötä somessa. Samira-nimisen käyttäjän twiitillä on jo yli 400 000 tykkäystä.

Roscoe on kuitenkin chicagolaisen Katien, 24, kissa ja kuvakin otettu jo viime vuonna, kertovat Buzzfeed ja Time. Katie adoptoi katin vuonna 2017.

– Se oli noin yksivuotias, kun sain sen, ja suloisin kissa siellä. Heti, kun tapasin sen, tiesin, että minun piti adoptoida se.

"Kasvoilla aina yllättynyt ilme"

Katien mukaan Roscoe on kunnon sylikissa ja pitää siitä, kun sen masua rapsutetaan.

– Lisäksi sillä on kasvoillaan aina sellainen yllättynyt ilme, joka saa minut jatkuvasti nauramaan.

Tuon ilmeen Katie sai napattua kuvaksi viime elokuussa valmistautuessaan töihin lähtöön ja Roscoe makoillessa tapansa mukaan lavuaarissa.

– Tein vain omia asioitani, kun katsoin alas ja näin sen suurentavasta peilistä ja aloin nauraa hysteerisesti. Se oli hulvatonta, ja onneksi pitelin puhelinta. Joten otin nopeasti kuvan ja lähetin sen kavereilleni Snapchatissa.

Alkuperäinen kuva elokuulta. Roscoella on oma Instagram-tili.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuva levisi kanavasta toiseen

Katie julkaisi kuvan myös muutamassa Facebookin kissaryhmässä, joista se löysi tiensä Redditiin ja Twitteriin, jossa siitä tuli viraali ensimmäisen kerran.

Katie kertoo luulleensa sen olevan Roscoen 15 minuuttia julkisuudessa, mutta hiljattain Roscoen kuva päätyi jälleen Twitteriin. Tällä kertaa kuva oli paljon suositumpi kuin edellisellä kerralla. Roscoesta tuli tähti ja inspiraatio moneen meemiin.

– On ollut todella hauskaa nähdä, kuinka paljon ihmiset rakastavat sitä, ja kaikki meemit ja piiriustukset, joita Roscoesta on tety. Se on tuonut niin paljon iloa elämääni, ja olen iloinen, että se tuo iloa muillekin, Katie  sanoo.

Katie uskoo ihmisten pitävän kissasta siksi, että sen ilme näyttää siltä kuin se olisi jatkuvasti eksistentiaalisen kriisin kourissa.

Tungettelevat ajatukset vs. ahdistus. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Buzzfeed, Time

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja