Näin Ranskassa: Yli puolet miehistä pettää kumppaniaan

Ranskalaisista suuri osa myöntää pettäneensä puolisoaan.Vastanneista 68 prosenttia kuitenkin uskoi, että on mahdollista pysyä uskollisena suhteessa.

Ranskaa pidetään romantiikan luvattuna maana, ja uuden selvityksen mukaan ranskalaiset ovatkin romanssien perään – jopa siinä määrin, että pettävät kumppaneitaan.

Ifopin toteuttamassa kyselyssä 55 prosenttia miehistä ja 32 prosenttia naisista myönsi pettäneensä puolisoaan. Yksi kolmesta oli valmis pettämään, jos puoliso ei koskaan saisi tietää, kertoo Telegraph-lehti.

Ranskalaisista 63 prosenttia uskoi voivansa rakastaa ihmistä, vaikka tämä pettäisi. Vuonna 2013 julkaistussa Pew Research Centerin selvityksessä tutkittiin 39 maata ja havaittiin, että ranskalaiset ovat kaikista anteeksiantavampia.

Ifop on markkinointiyritys, jonka nimi tulee sanoista Institut français d'opinion publique, vapaasti suomennettuna siis ranskalaisten julkisten mielipiteiden instituutti. Selvitystä tulkittaessa kannattaa ottaa huomioon, että sen teetätti avioliiton ulkopuolisiin suhteisiin erikoistunut treffisivusto.

Kannattaako pettää?

Ranskalaistenkaan elämä ei ole pelkkää pettämistä. Vastanneista 68 prosenttia uskoi, että on mahdollista pysyä uskollisena yhdelle ihmiselle.

Syrjähyppyihin kannustava ashleymadison.com -sivusto teki oman , johon vastanneista naisista jopa puolet oli sitä mieltä, että syrjähyppy helpottaa avioliitossa elämistä. Kolmannes vastanneista oli myös vakuuttunut, että seksi avioliitossa oli parantunut syrjähypyn myötä.

Kenen kanssa suhteeseen?

Useiden selvitysten mukaan naiset hakevat lyhyt- ja pitkäaikaiseen suhteeseen eri tyyppisiä miehiä.

Vaikka mieltymykset ovat yksilöllisiä, Psychological Science -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan naiset tuntevat vetoa leveäleukaisiin miehiin. Selvitykseen osallistui 150 henkeä, jotka olivat mukana pikatreffitapahtumassa. Selvityksen mukaan naiset haluavat lyhytaikaiseen suhteeseen leveäpäisen miehen.

Tutkijoiden mukaan naiset haluavat pikasuhteeseen dominoivan, maskuliinisen miehen. Maskuliiniset piirteet ovat yhteydessä korkeisiin testosteronitasoihin, kertoo nettilehti Wired.

Nämäkin ominaisuudet viehättävät!

Matala ääni. Kanadalaisen selvityksen mukaan naisia viehättää miehen matala ääni. Vaikka matalaääninen mies nähdään yksiavioisen suhteen kannalta riskinä, hänen äänensä vetää silti naisia puoleensa! Selvitykseen osallistui 87 naista.

Isällisyys. Chicagon ja Kalifornian yliopistojen tutkimuksen mukaan naiset haluavat pitkään suhteeseen miehen, joka pitää lapsista.

Kitara. Bretagne-Sudin ja Paris-Sudin yliopiston testissä 300 miestä lähestyi naisia ja kysyi näiden puhelinnumeroita. Miehet olivat joko tyhjin käsin, kitarakotelon tai jumppakassin kanssa. Jumppakassin kantaja sai naisen puhelinnumeron vain yhdeksän prosenttia ajasta. Tyhjin käsin numero irtosi 14 prosenttia ajasta. huimasti: oletettu kitaristi sai naisen numeron 31 prosenttia ajasta.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat