Näin poltat kaloreita leikiten – lue vinkit!

Mitä enemmän kaloreita kulutat päivässä, sitä enemmän voit pudottaa painoa. Jo pikkumuutokset auttavat – poimi vinkit!

1. Älä pysy paikoillasi


Taputa jalallasi lattiaa, jaloittele vähän väliä ja kiemurtele jos siltä tuntuu – pienkin ylimääräinen liike polttaa kaloreita.

2. Naura paljon


Vanderbiltin yliopiston tutkimusken mukaan 10-15 minuuttia naurua voi kuluttaa 10-40 kaloria enemmän päivässä. Vuodessa voit kuluttaa nauramalla kaloreita jopa lähes kaksi kiloa!

3. Käytä chiliä


Tutkimusten mukaan chili voi kiihdyttää aineenvaihduntaa ja saada kehon polttamaan päivässä jopa 50 kaloria tavallista enemmän.

4. Jauha purkkaa


Purkan jauhaminen kuluttaa karkeasti arvioiden noin 11 kaloria tunnissa. Ethän syö kuitenkaan sokerilla maustettua purkkaa!

5. Siivoa


Kotityöt ovat erinomainen tapa antaa kaloreille kyytiä, ja kaupan päälle saat siistin kodin!


6. Shoppaile


Kaupoissa kiertely ja vaikka ruokaostosten kantaminen kuluttaa kaloreita. Ekstratehot saat irti jättämällä auton kotiin kauppareissun ajaksi tai pysäköimällä sen parkkipaikan kaukaisimpaan nurkkaan.


7. Juo


Men's Health-lehden mukaan jääkylmän veden runsas päivittäin voi auttaa polttamaan noin 123 kaloria enemmän päivässä, kun keho yrittää pitää lämpöä yllä.

8. Harrasta seksiä

 

Seksi tekee hyvää keholle ja mielelle. Mitä kiihkeämpi sessio, sitä enemmän kaloreita palaa!

9. Tanssi

 

Pistä jalalla koreaksi ja hytky mielimusiikkisi tahtiin. Jo 20 minuutissa keskiverto nainen kuluttaa 100 kalorin edestä energiaa.


Lähde Fitday.com

Lue myös:

    Uusimmat