Näin pikkujouluissa mokaillaan!

Pikkujoulujen mahdollisiin ongelmatilanteisiin kuuluu paljon muutakin kuin mahdollinen hairahdus työtoverin petiin.

Työpaikkojen pikkujouluja vietetään vielä täydellä teholla, kun juhlakausi on kuumimmassa huipussaan. Uudet luvut näyttävät, että pikkujouluissa käydään läpi kuumia tunteita – monessakin mielessä!

Pettämissivusto IllicitEncounters.comin kyselyn mukaan 62 prosenttia ihmisistä on suudellut työtoveriaan työpaikan pikkujouluissa ja hurjat 31 prosenttia myöntää hairahtuneensa jopa kollegan sänkyyn asti. Myös pomot ovat saaneet kyytiä joulubileissä, sillä 24 prosenttia ihmisistä on sanonut esimiehelleen suorat sanat juhlien tuoksinassa. 25 prosenttia kertoo kuitenkin jututtaneensa pomoaan lemmenleikit mielessään.

51 prosenttia kyselyyn vastanneista koki tehneensä itsestään pellen pikkujouluissa ja 39 prosenttia katuu paljastaneensa juhlahumunsa jonkin salaisuuden väärälle henkilölle. 28 prosenttia muisteli kauhulla laulaneensa mukana jonkin nolon laulun sanoja. 13 prosentilla katumusta herätti vaatteiden riisuminen työtovereiden edessä.

– Kun työskentelee jonkun kanssa päivästä toiseen, voi muodostua läheisiä suhteita. Kun siihen sekoittaa pikkujouluympäristön, jossa alkoholia saa vapaasti ja ihmiset ovat rentoja ja estottomia, tulee todennäköisimmin tehtyä huonoja päätöksiä, joita myöhemmin saattaa katua, kuten pomolle flirttailua tai jopa työkaverin suutelua tai seksin harrastamista hänen kanssaan, sanoo IllicitEncountersin edustaja Mike Taylor.

Ehkä ei tule yllätyksenä, että 15 prosenttia vastanneista kertoi pitäneensä sairauslomaa pikkujouluja seuraavana päivänä hurjan krapulan vuoksi.

Kyselyyn osallistui yli tuhat työssäkäyvää ihmistä.


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: illicitencounters.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja