Näin otat selvää, onko hän sinkku

Kiinnostavan ihmisen parisuhdestatusta voi olla vaikea selvittää, erityisesti jos tapaatte ensimmäistä kertaa. Ihmissuhteisiin perehtynyt asiantuntija Kate Taylor kertoo Female Firstille, kuinka sinkun tunnistaa.

Useimmat meistä eivät paljasta kiinnostustaan vastakkaiseen sukupuoleen sanallisesti. Selvitysten mukaan vain 37 prosenttia uskaltaa kysyä, onko toinen vapaa. Ihmissuhdeasiantuntija Kate Taylor neuvoo, kuinka saat selville, onko mies sinkku.

1. Älä pelkää kertoa, että olet sinkku. Kolmasosa ihmisistä tekee päätelmät parisuhdestatuksestasi sormuksen perusteella: 75 prosenttia miehistä ja 81 prosenttia naisista tarkistaa ensimmäisenä, onko kiinnostavalla ihmisellä sormus. Suuri osa tsekkaa sormuksen ensimmäisen 20 sekunnin aikana.

2. Jos henkilö ei käytä sormusta, ihmiset utelevat hänen parisuhdestatustaan esimerkiksi asuinolosuhteista, viikonloppusuunnitelmista tai lomasta kyselemällä.

3. Sitä onko mies todella sinkku vai ei, voi kuitenkin olla vaikea selvittää. Se, ettei miehellä ole sormusta eikä hän mainitse tyttöystävästään heti, ei välttämättä ole merkki siitä, että mies on todella vapaa. Toisaalta väärinkäsityksiä voi syntyä toisinkin päin.

4. Paras tapa ottaa selville, onko mies sinkku vai ei, onko kysyä suoraan, onko tämä sinkku. Toisinaan välttelemme kysymystä, koska se tuntuu liian tungettelevalta. "Älä kuvittele, että olet kosimassa miestä, jos vain kysyt hänen parisuhdestatustaan", ihmissuhdeasiantuntija Kate Taylor sanoo.

5. Jos haluat viestittää muille, että olet vapaa, jää seisomaan juhlissa paikkoihin, joissa pääset helposti juttusille muiden kanssa. Baarissa tällainen paikka on baaritiski, jossa käy usein kova kuhina.

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Lähde: Female First

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja