Näin opit loihtimaan täydelliset punahuulet

Hehkuvanpunaiset huulet ovat yksi tämän kauden näyttävämmistä meikkitrendeistä sekä tunnetusti naisellisuuden yksi kulmakivistä. Kukapa ei haluaisi kerätä katseita viileinä talvisina iltoina lämpimänpunaisilla huulilla? Oikeilla vinkeillä onnistut luomaan täydelliset punahuulet!

Trendeillä on tapana muuttua kausien vaihtuessa, mutta yksi on ja pysyy: punainen huulipuna on säilyttänyt paikkansa yhtenä upeimmista meikkitrendeistä jo pitkään. Meikkitaiteilija Laura Mercier kertoi parhaat vinkkinsä siihen, kuinka herkullisten punahuulien loihtimisessa onnistuu helposti.

1. Kokeile rohkeasti erilaisia sävyjä

Jos ei ole tottunut käyttämään kirkkaanpunaista huulipunaa, voi oman sävynsä löytää vain kokeilemalla. Rohkeat kokeilut huulipunaosastolla tuottavat varmasti tulosta ja auttavat löytämään Sen Oikean huulipunasävyn. Jokaiselle sopii kirkas puna, kun sävy on täydellinen!

– On oltava avoin uusille sävyille ja kokeiltava erivärisiä ja kiilloltaan vaihtelevia punia rohkeasti, Mercier neuvoo.

2. Aloita varovaisesti

Kun suunnitelmissa on täydellisten punahuulten loihtiminen, kannattaa ottaa lähtökohdaksi siististi punatut huulet, eikä haaveilla hurjasti kiiltävistä pusuhuulista, sillä huulipunan ja huulikiillon yhdistelmä saattaa olla huulipunauntuvikolle riskialtis valinta.

– Vältä turhan kiiltäviä punaisia huulia: ne pelottavat ainakin minua, sillä koskaan ei voi tietää, mitä ne tahrivat, Mercier neuvoo.

3. Kiinnitä huomiosi ensin huuliin

Jos haaveissa siintävät täydelliset punaisiksi punatut huulet, kannattaa meikatessakin kiinnittää huomio silmien sijaan ensimmäisenä huuliin. Pohjusta ensin iho meikkivoiteella ja keskity sen jälkeen ensin rauhassa huuliisi ja vasta sen jälkeen silmiisi, niin kärsivällisyys ja aika riittävät siihen, että huulet on punattu täydellisesti.

– Aloita meikkaaminen huulista. Kun huulet on punattu, lisää hieman ripsiväriä ja halutessasi rajaa silmät kevyesti, Mercier kertoo.

4. Anna huulten olla meikkisi keskipiste

Kun ajatuksissa on punata huulet erityisen näyttäviksi, voi huomiota kohdistaa huuliin entisestään jättämällä silmämeikkiä vähemmälle. Jos huulet ovat tummat, ei silmämeikin tarvitse suinkaan olla tumma.

– Käytä meikkivoidetta ja poskipunaa niin vähän kuin mahdollista. Kokeile huulillesi oikeasti punaista mattapunaa ja levitä sitä hyvin varoen. Viimeistelläksesi huulimeikin painele huulia varoen paperilla, jotta ylimääräinen puna ei tahmaa, Mercier kertoo.


Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja