Näin Myyrä-sarja etenee – tässä seikkailuohjelmassa on kyse!

0:52
Missä Myyrä-sarjassa on oikein kyse? Katso videolta!

Myyrä-sarjassa kisaajat kasvattavat rahapottia ja yrittävät selvittää kuka heistä on myyrä. 

Roope Salmisen juontaman Myyrä-ohjelman odotettu toinen kausi käynnistyy 2. maaliskuuta. Tällä kaudella ohjelmassa kisaavat julkisuudesta tutut kasvot! Mukaan elämänsä seikkailuun lähtevät Pippa LaukkaMikko Penttilä , Mira Luoti, Wallu ValpioNoora Karma, Joona PuhakkaTeemu Packalén, PyhimysIlari Johansson ja Aino Sirje.

Myyrä on seikkailuohjelma, jonka aikana kilpailijat ratkovat nokkeluutta, näppäryyttä ja rohkeutta vaativia tehtäviä. Kilpailijoiden tavoitteena on onnistua yhdessä tehtävissä ja kasvattaa näin rahapottia, jonka seikkailun päätteeksi vain yksi heistä voittaa itselleen.

Yksi kilpailijoista on kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen. Kanssakilpailijat yrittävät parhaansa mukaan päätellä, kuka heistä voisi olla tuo kapuloita rattaisiin pistävä alisuoriutuja – eli Myyrä!

Kanssakilpailijoiden tehtävänä on yrittää pitkin matkaa päätellä tai arvata, kuka myyrä on. Myyrän henkilöllisyyttä kysytään testeissä, joita kilpailijat tekevät pitkin kautta. Se, joka on kauimpana totuudesta veikkauksissaan, putoaa pois. Viikko viikolta porukka pienenee, kunnes jäljellä on enää kolme kilpailijaa. Heistä yksi paljastuu myyräksi ja parhaiten hänen henkilöllisyydestään perillä ollut kilpailija voittaa koko potin.

Katso esimakua Myyrä-sarjan toisesta kaudesta videolta: 

2:00

Tutustu myös sarjan kisaajiin: 

0:45

Myyrä mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla 2. maaliskuuta alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja