Mainos

Näin luot illuusion täydellisestä elämästä – hupaisat vinkit virheettömään ”some-minään”

Jos sosiaaliseen mediaan on luottaminen, normaali arki on kaikkea muuta kuin sanakirjan määritelmä siitä. Onneksi muutamalla toimivalla vinkillä sinunkin sosiaalisen median sivusi voivat pian täyttyä kuvista, jotka todistavat elämäsi olevan täydellistä.

TV-persoona ja bloggari Kristina Kuzmic jakaa videolla vinkkejä siihen, miten kuka tahansa onnistuu luomaan täydellisen elämän illuusion sosiaalisessa mediassa julkaisemissa kuvissa.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kuzmic neuvoo muun muassa siivoamaan keittiön ennen kuvan nappaamista, ostamaan valmiin kakun ja kuvaamaan sen omatekoisena sekä panostamaan kattavaan peruukkikokoelmaan.

Bloggari muistuttaa videolla myös, että täydellisen selfien ottaminen vie aikaa ja tuhlaa itse asiassa pahimmillaan useita vuosia elämästä.

Kuzmicin opetus onkin, ettei sosiaalisessa mediassa tarvitse teeskennellä. Vaikka me kaikki tiedämme, ettei muidenkaan sosiaalisessa mediassa julkaisemat kuvat kerro koko totuutta, joskus kateelliset tuntemukset silti ottavat vallan. On silti hyvä muistaa, että toisinaan tylsä arki voi olla paljon kiinnostavampaa kuin teeskentely.

***

0:52

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.