5 vinkkiä: Näin loihdit sängystäsi seksiparatiisin

Sänky on tavallinen paikka seksin harrastamiselle. Vääränlainen peti voi kuitenkin pahimmassa tapauksessa latistaa halut ja estää nautinnollisten seksiasentojen kokeilemisen.

Miestenlehti Men’s Health muistuttaa, että loisteliaaseen seksiin tarvitaan hyvä sänky. Mutta millainen on hyvä sänky seksiin? Seuraavista asioista sen tunnistat.

1. Sänky on sänky

Ilmapatja tai vesisänky voivat tuoda ihmiselle ikävän lisänimen, sillä ne eivät useimmiten ole kaikista parhaita vaihtoehtoja seksin harrastamiselle. Patjan tulisi olla kunnon patja, jossa on mukava paitsi nukkua myös sekstailla. Sängyn tulisi olla lisäksi iso, jotta siinä mahtuvat temmeltämään kaksi aikuista ihmistä.

2. Sängyssä on kunnon runko

Matalalla lattialla olevat patjat saattavat olla edullisia, näyttää trendikkäillä ja natista vähemmän, mutta seksiin ne eivät silti ole kaikista paras mahdollinen vaihtoehto. Ne eivät nimittäin mahdollista monia nautinnollisia seksiasentoja sängynreunalla – kuten merenneitoilua aikuiseen makuun.

3. Patja on tukeva

Upottava patja voi tuntua ihanalta paikalta nukkua – vaikka se ei ole erityisen selkäystävällinen vaihtoehto –, mutta seksin harrastaminen liian pehmeällä alustalla on kuin ”uimista vanukkaassa”, kuten Men’s Health asian muotoilee. Tukeva patja mahdollistaa helpomman seksiasentojen vaihtamisen ja kehon liikkeiden sulautumisen samaan rytmiin.

4. Hanki paljon lakanoita

Likaiset lakanat herättävät harvoin himoja. Säännöllinen lakanoiden vaihto onkin tärkeää niin oman hygienian kuin seksielämän kipinän säilyttämiseen.

5. Heivaa vanhat tyynysi

Käsi ylös, ketä kiihottaa haiseva tyyny? Varmaan melko harvaa. Osa asiantuntijoista kehottaa vaihtamaan bakteeripesäkkeiksikin kutsutut tyynyt kerran vuodessa, osa kerran puolessa vuodessa. Uuden tyynyn voi ostaa harvemminkin, mutta kun pitää huolta tyynyjen kunnosta, pitää samalla huolta sänkynsä seksikkyydestä.

Jos makuuhuoneen muuttaminen seksiystävälliseksi tuntuu liian työläältä, muista myös nämä kymmenen seksikokeilun arvoista paikkaa.

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja