Unohda makuuhuone! 10 paikkaa, joissa kannattaa harrastaa seksiä jossain vaiheessa elämäänsä

Älä tuomitse ennen kuin kokeilet!

Women's Health -sivusto listasi paikat, joita jokaisen kannattaa kokeilla seksin harrastamiseen.

Sivuston haastatteleman seksi- ja parisuhdeasiantuntija Emily Morsen seksuaalisten kokemusten laajentaminen harrastamalla seksiä muuallakin kuin sängyssä voi lisätä läheisyyttä kumppanin kanssa. Lisäksi sinulle selviää, mitkä asiat sinua kiihottavat.

Petipuuhien siirtäminen pois makuuhuoneesta saa sinut kauemmas asioista, jotka kotona stressaavat. Lisääksi vieraat paikat saavat adrenaliinin virtaamaan ja jaetut kokemukset tuovat yhteyden parin välille.

– Jos teillä on tällaisia siistejä kokemuksia yhdessä, voitte ammentaa noista muistoista, kun harrastatte seksiä kotona ja kanavoida sen kiihottumisen, Morse vinkkaa.

Morse kuitenkin kehottaa pitämään mielessä sen, että paikanvaihdon tarkoitus on tuottaa uusi, mielenkiintoinen kokemus, ei välttämättä tajunnanräjäyttävää orgasmia. Koska moni nainen kamppailee muutenkin orgasmin saamisen kanssa, on turha ottaa asiasta stressiä, kun asento tai keskittymiskyky ei uudessa paikassa välttämättä ole omiaan hekuman huipulle kipuamiseen.

Kokeile näitä paikkoja

1. Takapihalla

Morsen mukaan takapihalla puuhailulla on monta hyvää puolta. Pääsette harrastamaan seksiä ulkona ja kodin ulkopuolella, mutta ilman kiinnijäämisen pelkoa. Jos haluatte taata yksityisyyden, pystyttäkää teltta pihalle!

2. Sohvalla

Tätä vaihtoehtoa olet kenties jo kokeillutkin, mutta tiesitkö, että sohvalla puuhaillessa nainen saattaa saada orgasmin helpommin? Pinotkaa vain tyynyjä naisen alaselän alle – uusi kulma lisää todennäköisyyksiä autuaaseen tilaan pääsemiselle.

3. Hotellissa

Seksi hotellissa ei voi kuin onnistua. 

– Hotelliseksi on mahtavaa, koska siihen ei liity siivousta. Voitte vain kirjautua sisään ja keskittyä seksiin, Morse toteaa.

Villimmille pareille asiantuntija ehdottaa seksin harrastamista hotellin parvekkella, jos yksityisyys vain on taattu.

Morse ehdottaa kokeilemaan hotellissa lisäksi roolileikkejä, olkaa vaikka "kaksi tuntematonta lomalla". Myös seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen  suositteli MTV Lifestylen haastattelussa pariskuntia kokeilemaan roolileikkejä.

– Yleisesti ottaen nehän tuovat piristystä ja vaihtelua parisuhteeseen, kun molemmat voivat toteuttaa omia fantasioitaan turvallisesti ja sallitusti. Voit olla vähän aikaa sellainen ihminen, jollainen et oikeasti ole, Lavikainen kertoi.

4. Portailla

Olisitko tullut edes ajatelleeksi harrastaa seksiä kotisi portailla? Kokeilkaa vaikka takaapäin-asentoa seisten. Vaihtoehtoja on kuitenkin monia! Ette koskaan katso portaita enää samalla tavalla.

5. Ystävän luona

Jos pääsette makuuhuoneeseen ystävän tai vaikka vanhempienne luona, seksin täytyy tapahtua hiljaa. Hiljaa pysytteleminen tuo hommaan aivan uudenlaista kiihkeyttä ja jännitystä.

6. Suihkussa

Suihkuseksi voi kuulostaa tylsältä ja perinteiseltä, mutta sen ei ole pakko olla sitä. Ottakaa mukaan liukuvoidetta, vedenkestävä vibraattori ja luovuutta!

7. Jossain tapahtumassa

Olipa kyseessä ystävän häät tai grillijuhlat, Morsen mukaan julkisissa tapahtumissa tapahtunut seksisäätö on todella kiihottavaa. Kun olette tapahtumassa, jossa on tarpeeksi ihmisiä, että on mahdollista luikahtaa karkuun, etsikää kylpyhuone tai vaatehuone kauempaa väkijoukosta, jotta ette jää kiinni.

– 15 minuutin jälkeen palaattte juhliin sellaisen salaisuuden kanssa, jota kukaan muu ei tiedä teitä kahta lukuunottamatta, Morse vinkkaa.

8. Peilin edessä

Tämä on kenties helpoin piristys seksielämään. Peilin edessä puuhastelu takaapäin-asennossa on mahtavaa, koska voit nähdä, kuinka kiihottuneita te kumpikin olette.

9. Autossa

Eroottisen kirjallisuuden taituri Sabrina Lacey kertoi Women's Health -sivustolle, että autot ovat hänen lempipaikkansa harrastaa seksiä. Lacey suosittelee ajamista tien sivuun paikassa, jossa ei liiku paljon autoja, ja työntämään penkit alas tai pujahtamaan takapenkille.  

10. Rannalla

Tässäpä kesäsuunnitelma. Rantaseksi on ainakin romanttista, jos ei muuta. Kannattaa kuitenkin levittää pyyhe hiekalle, sillä et taatusti halua hiekan päätyvän kiusallisiin paikkoihin.

***

2:05

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja