Merenneitoilua aikuiseen makuun – näin fantastisen helppo seksiasento toimii

Oletko jo kokeillut "nunnaa", "kuningattareilua" ja "kuuskasia" ja kaipaat jälleen vaihtelua makuuhuoneeseen. Ehkä on aika siirtyä fantasiamaailman inspiroimiin asentoihin. Fantastisesta merenneito-seksiasennosta kertoo The Sun.

VIDEO: Kuinka tärkeää vaihtelu on seksissä? Tutkimusprofessori vastaa.

Viime kesänä kohistiin merenneitouinnista, mutta myyttinen hahmo inspiroi myös kuivalla maalla. Aikuisen makuun merenneitoilu onnistuu nimittäin seksin muodossa.

Jalat pyrstöksi

Älä kuitenkaan huoli – merenneito-seksiasento ei sisällä pyrstöä tai siitä irtoilevia suomuja. Merenneitomaisuus tulee siitä, että asennossa nainen makaa selällään sängyn, pöydän tai minkä tahansa sopivalla korkeudella olevan tason päällä.

Takapuolensa alle nainen laittaa tyynyn, jonka avulla lantio ja jalat on helppo kohottaa ylös ilmaan. Jalat tulisi pitää yhdessä, mikäli mahdollista.

Mies työntyy naisen sisään seisoma-asennosta tai kyykyssä, mikäli naisen alla olevan tason korkeus niin vaatii. Mies voi ottaa kiinni naisen lantiosta säilyttääkseen tasapainonsa ja työntyäkseen entistä syvemmälle.

Takuuvarma nautinto

Syvän penetraation lisäksi merenneito-asento on erityisen nautinnollinen, sillä naisen jalkojen ollessa yhdessä miehen penis tuntuu suuremmalta ja nainen itse tiukemmalta. Mies voi myös lantion sijaan laittaa kätensä naisen rinnoille, mikä tekee merenneito-asennosta entistä intohimoisemman.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja