Hiljaiset vinkit: Näin harrastatte seksiä lapsia ja sukulaisia herättämättä

Joulunpyhinä monet vanhemmat tuskailevat ikävän ongelman kanssa: miten harrastaa seksiä ilman noloja keskeytyksiä lapsilta tai sukulaisilta?

Seksi ei aina tunnu oikealta ilman kiihkeitä huutoja, voihketta ja sängyn nitinää ja natinaa. Joskus kuitenkin täytyy tyytyä hiljaiseen seksiin, jos ainoa vaihtoehto on ei seksiä laisinkaan. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi ne, kun teidän, lasten ja sukulaisten välillä ovat vain seitinohuet seinät. 

Salamyhkäinen, hiljainen seksi ei vaadi sitä, että liimaatte suunne kiinni ja liikutte hiljaa lähetyssaarnaaja-asennossa. Oikeilla nikseillä voitte onnistua muunlaisessakin sänkyakrobatiassa.

1. Rakentakaa peittolinnake

Heittäkää sängylle lisää tyynyjä ja piiloutukaa vällyjen alle. Kun suurempitaajuiset ääniaallot osuvat peittoihin, ne muuttuvat pienemmiksi värähtelyiksi ja jumittuvat kuitujen väliin, sanoo trailerimusiikkia säveltänyt Tom Player

Useimmat pehmeät esineet, kuten sohva ja sänky, imevät itseensä ääniaaltoja, mutta tyynyt ja peitot ovat tähän tarkoitukseen parhaimpia keskivertokodissa lojuvia tavaroita. Tästä huolimatta voihke kannattaa pitää minimissään: peitot voivat imeä itseensä vain tietyn määrän ääniä, eivätkä vaikuta juurikaan matalampiin ääniin, muistuttaa Player.

2. Menkää suihkuun

Omiin, intiimeihin hetkiinkin täydellisesti sopiva suihku sopii hyvin myös kahdenkeskiselle toiminnalle. Eikä se johdu vain siitä, että suihkut ovat äänekkäitä. Vesi itse asiassa rikkoo äänet miljooniin palasiin.

– Kun vesi valuu alas, ääniaallot kirjaimellisesti törmäävät pisaroihin lukemattomissa kohdissa, selittää Sound Research Corporation -yrityksen entinen akustiikkainsinööri Maria Canul.

– Aina tämän tapahtuessa se hidastaa (ääni)aaltoja, muuttaa niiden muotoa ja pilkkoo ne palasiksi.

Muista kuitenkin, että runsas määrä kuumaa vettä höllentää äänihuuliasi. Sen lisäksi, että suihku muuttaa sinut herkästi amatöörilaulajaksi, se tekee äänestäsi matalamman ja kykenevämmän kantamaan läpi talon.

3. Kiinnitä lasten huomio muualle

Oikeanlainen musiikki voi luoda teille tunnelmaa, mutta jos haluat, etteivät lapset kuule puuhianne, kannattaa laittaa myös heille musiikkia soimaan, vinkkaa äänieristysyritys Soundproof Chicagon yksi omistajista Michael Ibarra. Kehtolaulut toimivat, mutta valkoista kohinaa lähettävät white noise -laitteet ovat hifistelijän valinta: ne peittävät parhaiten kaikki seksiäänet, jotka muutoin kantautuisivat lasten korviin.

4. Hanki parempi sänky

Natiseva sänky paljastaa seksipuuhastelijat välittömästi. Mutta jos olette investoineet laatusänkyyn, voitte kokeilla vaikka koko Kama Sutran läpi vieraiden kuulematta ja sängyn paljastamatta teitä, vinkkaa Ibarra. Laittakaa myös matto sängyn alle, jotta värähtelyt eivät kulje lattian läpi alakertaan. Jos tarvitsette uuden patjan, kokeilkaa niin kutsuttua muistipatjaa, joka nappaa parhaiten kiinni kaikista äänistä, joita päästätte. 

Ja kun aikaa on enemmän... Mitä seksivälineitä kotoa pitäisi löytyä? Katso video:

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja